close search results icon

Ο Αερωπος Έδεσσας υποδέχτηκε την αποστολή της ομάδας PFORZHEIM με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί μια μοναδική φιλία

Φιλικό παιχνίδι και υπέροχο γεύμα. 

Έξι με έντεκα Ιουνίου προσήλθε στην Έδεσσα η 27μελής αποστολή της Γερμανικής ομάδας PFORZHEIM HANDBALL παίδων στο πλαίσιο ανταλλαγής με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας και με τη στήριξη του ελληνογερμανικού ινστιτούτου νεολαίας.

Εχθές το βράδυ όλοι οι αθλητές βρέθηκαν στον πολυχώρο καταρράκτες και στη συνέχεια έγινε μια ξενάγηση στη νυχτερινή Έδεσσα. Ο Χρήστος Μαρίνος λοιπόν με τον Αντώνη Τοτίδη, τον Κώστα Χουγιαρίδη αλλά και τον ακούραστο εργάτη Μάκη Ρόμπη βρίσκονται δίπλα στην Γερμανική ομάδα από την αρχή με σκοπό να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και η αλήθεια είναι ότι το καταφέρνουν μιας και υπάρχει μια πάρα πολύ καλή χημεία μεταξύ τους καθώς και μεταξύ των παικτών.

Σήμερα το μεσημέρι υπήρχε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες και στη συνέχεια παρέθεσαν στις δύο ομάδες γεύμα στο μεζεδοπωλείο "ο Πλάτανος".

Μετά την απογευματινή ξεκούραση θα υπάρχει ξενάγηση αρχής γενομένης από τα Μικρά καταρρακτάκια και από εκεί περπάτημα σε διάφορα σημεία της όμορφης πόλης μας. Αύριο το πρωί αναχωρούν για τα Μετέωρα ενώ στο γυρισμό θα υπάρχει στάση στην Πλάκα Λιτοχώρου για μπάνιο. Την Παρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στα Λουτρά Αριδαίας ενώ το μεσημέρι θα τους παραθέσουν γεύμα στο Κέντρο Πάνθεον και επιστροφή στην πόλη μας. Το Σάββατο θα έχουμε τουρνουά χάντμπολ μεταξύ της ομάδας PFORZHEIM, Αερωπού Έδεσσας και Πυλαίας και την Κυριακή επιστροφή. Η χαρά των παικτών ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους καθώς ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομάδας της PFORZHEIM μας εκμυστηρεύτηκαν ότι περνάνε τέλεια, ότι οι παίκτες αποκτούν μοναδικές εμπειρίες, ότι η φιλοξενία είναι πρότυπη και τον Οκτώβριο θα ανταποδώσουν τη φιλοξενία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

img-4207.JPG
p1060107.JPG
p1060106.JPG




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ