close search results icon

Ο Αγιασμός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίου Γεωργίου

Ο Αγιασμός στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίου Γεωργίου

Μια νέα χρονιά ξεκινά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

fb-img-1663356925487.jpg

Το απόγευμα της Παρασκευής τελέστηκε ο αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ, όπου οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς πήραν την ευλογία για την νέα χρονιά.  Μάλιστα παρόντες στον Αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, οι βουλευτές αλλα και δημοτικοί συμβούλοι. 

fb-img-1663357001080.jpg
fb-img-1663356922306.jpg



Ο Λάκης Βασιλειάδης βρέθηκε στον αγιασμό και έστειλε το ακόλουθο μήνυμα 

⛪ Παραβρέθηκα σήμερα στον Αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

🙏 Εύχομαι καλή δύναμη στους γονείς ώστε να δίνουν τα απαραίτητα εφόδια, και καλή πρόοδο στα παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά, τα οποία παίρνουν παράδειγμα και από τους αποφοίτους που βραβεύτηκαν απόψε για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

🔹 Αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και όλους τους συνεργάτες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, και βεβαίως στον π. Ιωάννη και στον ποιμενάρχη μας για το θεάρεστο έργο τους που απλώνεται σαν δίχτυ προστασίας στην τοπική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ