close search results icon

Ο Άγιος Χριστόφορος μαζί τους! - Έκοψαν πίτα οι ταξιτζήδες των Γιαννιτσών

Σε μια όμορφη εκδήλωση που είχε όλα τα "οικογενειακά" χαρακτηριστικά. 

Ο Άγιος Χριστόφορος μαζί τους! - Έκοψαν πίτα οι ταξιτζήδες των Γιαννιτσών

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Σε μία όμορφη εκδήλωση βρέθηκαν οι επαγγελματίες οδηγοί, οι συμπαθής μας ταξιτζήδες, που διοργάνωσε άψογα το Σωματείο τους "Άγιος Χριστόφορος", στο φιλόξενο περιβάλλον του "Λίθινου", στο Ελευθεροχώρι. 

3-bvA7J.jpg

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι και έτοιμοι να μας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή, κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας, άφησαν για λίγο τον δρόμο και "πάρκαραν" για να κόψουν την βασιλόπιτα τους, σε μία εκδήλωση που συνάδελφος τους, εκ των παλαιοτέρων στον χώρο, είπε το εξής: "30 χρόνια είμαι στο ταξί, τέτοια εκδήλωση, τέτοιες δράσεις, δεν έχω ξαναδεί". Αυτό για να υπογραμμιστεί η αξία της "οικογενειακής" θα λέγαμε αυτής συγκέντρωσης.

2-ORM6Q.jpg
8-HIwaP.jpg
9-X5kWV.jpg
7-eTlcN.jpg
Η μικρούλα της εκδήλωσης με τον μπαμπάκα της, η οποία μάλιστα πήρε και το δωράκι της από το Σωματείο και η οποία αντέδρασε με μία...τσιρίδα χαράς!

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Πέτρος Ντιντιλάς απηύθυνε χαιρετισμό, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας που ήταν παρόντες, αλλά και συνάδελφοι τους από άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. 

10-jHKy1.jpg
12-LHwwZ.jpg
13-fGv9U.jpg
15.jpg
19-t7zgk.jpg
Το φλουράκι και το δωράκι στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας από τον Πρόεδρο του "Άγιου Χριστόφορου".

Χιούμορ, συζήτηση για τις δυσκολίες στις οποίες έχει περιέλθει ο κλάδος, επηρεαζόμενος από όλα όσα περνούν και οι επαγγελματίες όλων των επαγγελμάτων αλλά και αλλαγών οικονομικού χαρακτήρα, ενδιαφέρον από τραπέζι σε τραπέζι για αγώνα ποδοσφαίρου που ήταν σε εξέλιξη την ώρα της εκδήλωσης, διάνθισαν τους ανθρώπους που βρέθηκαν όλοι μαζί για μία ζεστή παραδοσιακή εκδήλωση. 

Και όπως μας είπαν οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου, "του χρόνου καλύτερα, θα πάμε σε ανώτερη δράση απ' αυτή!". Δύναμη να έχουν και όλα θα γίνουν. Διάθεση έχουν ως Σωματείο για πολλά. Και όλοι μαζί, παλαιοί και νεότεροι, μπορούν να προσφέρουν στα κοινά της πόλης, όπως ήδη πολύ πετυχημένα έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν εδώ και πολύ καιρό.

5-J0DJs.jpg
Με τους ανθρώπους του Ι.ΚΤΕΟ "Αλέξανδρος", που υπάρχει αγαστή συνεργασία σε διάφορες κινήσεις













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ