Ο Άνθιμος Βασιλειάδης ανακοινώνει την επιστροφή της ιστορικής Αναγέννησης Γιαννιτσών

Την επιστροφή της ιστορικής ομάδας της πόλης, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος Πέλλας, Άνθιμος Βασιλειάδης, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή του για αυτή την εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλειάδης έγραψε:
«Η ιστορική ομάδα της πόλης μας επιστρέφει», συνοδεύοντας το μήνυμά του με το νέο έμβλημα και το σύνθημα:
ΞΑΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που ιδρύθηκε το 1961 ως ΓΑΣ Αναγέννηση, επιστρέφει το 2025 με την ονομασία ΠΑΣ Αναγέννηση Γιαννιτσών, συμμετέχοντας ξανά με το ιστορικό της όνομα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας.
Το εγχείρημα στηρίζεται από τους «Φίλους της Νέας Προσπάθειας Αναγέννησης Γιαννιτσών», οι οποίοι επιδιώκουν να αναβιώσουν το σωματείο που σημάδεψε αθλητικά και κοινωνικά την περιοχή για δεκαετίες.
Ο Άνθιμος Βασιλειάδης, μέσα από την ανάρτησή του, έστειλε μήνυμα στήριξης και ενότητας, καλώντας τους πολίτες να αγκαλιάσουν τη νέα αρχή:
«Στηρίζουμε την προσπάθεια».
Η επιστροφή της Αναγέννησης Γιαννιτσών δημιουργεί προσδοκίες όχι μόνο στον φίλαθλο κόσμο, αλλά και σε όλους όσοι αναγνωρίζουν τη σημασία της ιστορίας και της παράδοσης που κουβαλά η ομάδα για την πόλη και τον αθλητισμό της Πέλλας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Τέλος και ο Ζαν Ζουλ από τον Άρη
19 Αυγούστου 2025 -
Αίγινα: Ο αρχαιολογικός χώρος της Κολώνας
19 Αυγούστου 2025 -
Όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Fox News
19 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ