Ο Βαγγέλης Λόγγος ορκίστηκε νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο τιμόνι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ο Βαγγέλης Λόγγος ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ως νέος διοικητής του Νοσοκομείου Έδεσσας. Η ορκωμοσία του πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή, παρουσία τοπικών φορέων, στελεχών της υγείας και συνεργατών του.
Ο κ. Λόγγος, Σκυδραίος στην καταγωγή, έχει κερδίσει την εκτίμηση συναδέλφων και πολιτών για το ήθος, την αποτελεσματικότητα και την προσήλωσή του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας. Στα χρόνια που υπηρέτησε το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία του, ενισχύοντας τις υποδομές, αναβαθμίζοντας τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και συμβάλλοντας στη στελέχωση των τμημάτων με εξειδικευμένο προσωπικό.
Με την ανάληψη της διοίκησης του Νοσοκομείου Έδεσσας, ο στόχος του είναι να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της ανάπτυξης και της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Πέλλας.
Η τοπική κοινωνία υποδέχθηκε θετικά την τοποθέτηση του Βαγγέλη Λόγγου, ελπίζοντας ότι η εμπειρία και η διοικητική του επάρκεια θα δώσουν νέα πνοή στο Νοσοκομείο Έδεσσας, ενισχύοντας τις υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες της περιοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας
21 Αυγούστου 2025 -
Διήμερος εορτασμός της Αγίας Βάσσας
21 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ