close search results icon

Ο Χρήστος Γιαλιάς είναι ο επιχειρηματίας που γάζωσαν με καλάσνικοφ

Είχαν δολοφονήσει και τη σύζυγό του Φρειδερίκη τον Μάιο του 2018.

Ο Χρήστος Γιαλιάς είναι ο επιχειρηματίας που γάζωσαν με καλάσνικοφ

Επίσης, βρέθηκε και ένα καλάσνικοφ κοντά στο σημείο του εγκλήματος, το οποίο πιθανολογείται ότι έπεσε από τους δράστες, κατά την διαφυγή τους

Στον Χρήστο Γιαλιά ανήκει η σορός που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στην Μάνδρα. Ο γνωστός επιχειρηματίας ένας από τους πιο σημαντικούς εισαγωγείς κρεάτων και ποδοσφαιρικό παράγοντα 60 ετών, εκτελέστηκε με μαφιόζικο τροπο το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στη Μάνδρα. Μάλιστα, τον Μάιο του 2018 είχαν δολοφονήσει την 51χρονη πρώην σύζυγο του θύματος με δύο σφαίρες στο κεφάλι, έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα.

Αρχικά, το απανθρακωμένο πτώμα του Γιαλιά , βρέθηκε από την Πυροσβεστική και στη συνέχεια έσπευσε η αστυνομία, διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για δολοφονική ενέργεια. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι δράστες αφού εκτέλεσαν το θύμα τους, στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο.

Το άγριο έγκλημα, μαφιόζικου τύπου, έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, όταν άκουσαν τις ριπές των όπλων. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είναι το αυτοκίνητο του θύματος τυλιγμένο στις φλόγες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και αναζητούν επιπλέον στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, είχε ποινικό μητρώο, καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών και παράνομο εμπόριο όπλων.

πηγή: neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ