close search results icon

Ο Δένδιας άλλαξε την ώρα συνεδρίασης του ΔΣ Αλμωπίας

Ο Δένδιας άλλαξε την ώρα συνεδρίασης του ΔΣ Αλμωπίας

Η επίσκεψη του Νίκου Δένδια στους Προμάχους Αλμωπίας άλλαξε την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα το Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας ήταν καθορισμένο να συνεδριάσει το απόγευμα της Παρασκευής στις 7, ωστόσο η επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στην Αλμωπία και στους Προμάχους την ίδια ώρα, έκανε τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Ανέστη Δοβλέτη σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Νίκο Παρουτογλου να κόψουν νέα πρόσκληση για τις 3 η ώρα 

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει 

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Αριδαίας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «ΣΥΜΕΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ», την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 3.00μ.μ.(15.00’), σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018 και το άρθρο 11 του Ν.5043/2023, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


1ο

4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2024

2ο

Τροποποίηση της υπ’αρίθ. 34/2024 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Αλμωπίας έτους 2024

3ο

Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού οικ. έτους 2023, πρώην ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δήμου Αλμωπίας

4ο

Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού οικ. έτους 2023, πρώην Δ.Η.Κ.Ε.Α. Δήμου Αλμωπίας

5ο

Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της έκθεσης καταγραφής της Επιτροπής Καταγραφής και Απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του καταργηθέντος ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»

6ο

Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της έκθεσης καταγραφής της Επιτροπής Καταγραφής και Απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του καταργηθέντος ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»

7ο

Χορήγηση έγκρισης μελέτης εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια υλοποίησης της σύμβασης «ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» της Πράξης “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

8ο

Χορήγηση έγκρισης μελέτης σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την εργοταξιακή σήμανση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας».

9ο

Έγκριση υποβολής αιτήματος για τροποποίηση της αριθ. 6249/2-9-1994 Αποφάσεως Νομάρχη Πέλλας, ως προς την πραγματική έκταση του παραχωρούμενου ακινήτου και το χρόνο μεταγραφής αυτής στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο

10ο

Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

11ο

Διάθεση θέσεων Μαθητείας στο Μεταλυκειακό έτος 2024-2025 τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

12ο

Εξέταση της με αριθ. πρωτ. 8430/01-05-2024 εισήγησης της Δ/νσης Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοιν. Ομάδων με θέμα «Εισήγηση για εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας»

13ο

Εξέταση της με αρίθ. πρωτ. 8877/13-5-2024 εισήγησης της Δ/νσης Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοιν. Ομάδων με θέμα «Εισήγηση για διευκόλυνση ένταξης παιδιού με ειδικές ανάγκες στο μαθησιακό περιβάλλον»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ