close search results icon

Ο δικός μας Λεβάν από τον "Ατρόμητο" Γιαννιτσών σε υψηλού επιπέδου μάχη!

Τρεις από τους αγώνες θα είναι για ευρωπαϊκούς τίτλους SENSHI σε αντίστοιχες κατηγορίες.

Η 16η έκδοση του SENSHI Professional Fighting Gala Night θα προσφέρει και πάλι μια αξέχαστη βραδιά μάχης με μια εντυπωσιακή σύνθεση έμπειρων μαχητών από διάφορους κλάδους πολεμικών τεχνών και υπόσχεται να είναι ένα σόου που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο με μαχητές που θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν. Η εντυπωσιακή νέα έκδοση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. στο Μέγαρο Πολιτισμού και Αθλητισμού της Βάρνας.

Τρεις από τους αγώνες θα είναι για ευρωπαϊκούς τίτλους SENSHI σε αντίστοιχες κατηγορίες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η μάχη τίτλου του δικού μας, Γεωργιανού μεν, αλλά πολιτογραφημένου Έλληνα, (προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου των Γιαννιτσών 'Ατρόμητος", που χτίζει νέους αθλητές και είναι εξαιρετικός στο είδος) Λέβαν Γκουρούλι. Ο Λέβαν συνεπής σε όλα τα μεγάλα ραντεβού εδώ και δεκαετίες θα μοιράσει το ρινγκ με τον Βούλγαρο σταρ Atanas Bozhilov, με τους δυο τους να καταθέτουν στο ρινγκ τίτλους και εμπειρία, σε αγώνα με όρους Full Contact. Ο Γκουρούλι από τα Γιαννιτσά αθλητής του Σταύρου Μιτσκολάβα αλλά με τη βοήθεια του Δημήτρη Πουρουτζόγλου στη γωνία και στην προπόνηση του.

Η κάρτα αγώνων του διεθνούς γκαλά περιλαμβάνει 13 αγώνες που κόβουν την ανάσα με αγωνιζόμενους από περισσότερες από 15 χώρες σύμφωνα με τους κανόνες των KWU Full Contact, KWU OPEN και KWU SENSHI. Η 16η έκδοση του SENSHI διοργανώνεται σε συνεργασία με την Professional League of the Kyokushin World Union (KWU International Professional League), καθώς και με την ειδική υποστήριξη της Armeec Insurance Company, MAX Sport, Bulgaria Air, M Car Group – αντιπροσώπου BMW, Rolls-Royce Motor Cars Service και St. St. Constantine and Helena Holding.

levan.jpg

Πάμε να δούμε τους δύο αντιπάλους: ATANAS BOZHILOV, Bulgaria

– Αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας στο Κικμπόξινγκ

– Δύο φορές WAKO PRO World K1 kickboxing champion 71.8κ., 2020, 2019

– KGP (KICKBOXING GRAND PRIX) World K1 kickboxing champion 72.5κ., 2018, (title holder)

– 12 νίκες στο SENSHI

– WAKO kickboxing European championship low kick 2η θέση το 2018, 2016

– WAKO kickboxing World championship low kick 2η θέση το 2017

– WAKO kickboxing World Cup 1η θέση το 2017

LEVAN GURULI, Georgia

WKU Champion

WMAC World Champion

screenshot-16.png

***με πληροφορίες από το kick-boxing.apexsports.gr





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ