Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη
Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), που πραγματοποιείται από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη, συμμετέχει ο Δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης.
Ο κ. Σιωνίδης εκπροσωπεί ενεργά τον Δήμο και τους δημότες της Παιονίας, λαμβάνοντας μέρος στις εργασίες του συνεδρίου, όπου συζητούνται κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, δήμαρχοι από όλη τη χώρα ανταλλάσσουν απόψεις και προτάσεις για την ενίσχυση του ρόλου των ΟΤΑ, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και την προώθηση αναπτυξιακών πολιτικών σε τοπικό επίπεδο.
Η παρουσία του Δημάρχου Παιονίας στο συνέδριο υπογραμμίζει τη σταθερή συμμετοχή του Δήμου στις πρωτοβουλίες και τους διαλόγους που αφορούν την Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Νίκη: «Μνημόνια made by markets»: Διασώζοντας τις τράπεζες των δανειστών…
09 Φεβρουαρίου 2026 -
Με λαμπρότητα ο πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Χαραλάμπους στη Δάφνη
09 Φεβρουαρίου 2026 -
Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με τον Υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο
09 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ