close search results icon

Ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές! – Τι έδειξε η νεκροψία για βρέφος και μητέρα

Προκύπτει αρχικά ότι ο δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε πρώτα το βρέφος.

Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα που προκύπτουν από τη νεκροψία στις σορούς των θυμάτων από το έγκλημα στην Καβάλα, προκαλώντας εικόνες που συγκλόνισαν ακόμη και τον έμπειρο ιατροδικαστή που έχει αναλάβει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr από τη νεκροψία προκύπτει αρχικά ότι ο δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε πρώτα το βρέφος, μπροστά στα μάτια της μητέρας του. Στη συνέχεια σκότωσε την πρώην σύντροφό του και δευτερόλεπτα αργότερα, αυτοκτόνησε.

Η νεκροψία έδειξε ότι ο 56χρονος πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό του, μία στο στήθος και μία στο στόμα, όπου ήταν και η χαριστική βολή. Ο δράστης πυροβόλησε με την καραμπίνα αριστερά στην πλάτη του βρέφους και από το άψυχο κορμάκι του βγήκαν περίπου 10 σκάγια.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 31χρονη γυναίκα, όσα ακριβώς χρειάστηκαν για να ξαναγεμίσει το όπλο ο δράστης. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν 6 δράμια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη απο δεξιά προς τα αριστερά μία φορά, τα δράμια βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες και πέθανε ακαριαία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ