Ο Έδεσσαιος κορυφαίος βολεϊμπολίστας Νίκος Μήλης συνεχίζει στον Φοίνικα Σύρου

Ο Έδεσσαιος διεθνής διαγώνιος Νίκος Μήλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και τη νέα σεζόν, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο 27χρονος αθλητής (γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 1996) με ύψος 1.97 μ., επέστρεψε το καλοκαίρι του 2024 στη Σύρο για τη δεύτερη θητεία του στον Φοίνικα, μετά την επιτυχημένη πρώτη του παρουσία από το 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2021. Στο διάστημα αυτό κατέκτησε το League Cup τη σεζόν 2020/21 και το Super Cup το 2021/22, ενώ την περσινή χρονιά συνέβαλε καθοριστικά στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, όντας πλέον ένας από τους μακροβιότερους παίκτες της ομάδας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλη μια χρονιά στην ομάδα της Σύρου. Θα δώσω το 100% ώστε η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Ο κόσμος είναι το στήριγμά μας και τον θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς», δήλωσε ο Μήλης.
Ο έμπειρος Έλληνας διαγώνιος, που ξεκίνησε την πορεία του από την Έδεσσα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τον Ίκαρο Έδεσσας, τον Άρη, τη Νίκη Αιγινίου και τον Πήγασο Πολίχνης, αφήνοντας παντού το στίγμα του ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές του βόλεϊ.
Ο Φοίνικας Σύρου του εύχεται μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, με τους φίλους της ομάδας να ανυπομονούν να τον δουν ξανά στα παρκέ να προσφέρει μεγάλες στιγμές.
Η ομάδα δήλωσε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Τραγικό δυστύχημα στην Τζένα: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
12 Αυγούστου 2025 -
Απόλλων Κρύας Βρύσης: Με Κρυαβρυσιώτη η επίθεση
12 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ