close search results icon
Ο ευλαβής ιερέας Δημήτριος

Ένας ιερέας με μεγάλη ευλάβεια προς τον τριαδικό θεό αλλά και με πλούσιο ποιμαντικό έργο. Ο λόγος για τον παπα Δημήτρη, (π. Δημήτριο Μάντζη) ο οποίος ήταν επί σειρά ετών εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Ευφημίας Βορεινου. 

Ο ίδιος είναι υπόδειγμα αγνής αγάπης προς τον Θεό ενώ με την ζωή του έχει διδάξει στους ανθρώπους της ενορίας του αλλά και της Αλμωπίας την αληθινή χριστιανική ζωή. Αν και συνταξιούχος πλέον ο παπά Δημήτρης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον πανηγυρικό εσπερινό της Αγίας Ευφημίας, όπου πολλοί πιστοί έσπευσαν να λάβουν την ευχή του. Μάλιστα ο ίδιος στο τέλος του εσπερινού έδωσε την ευχή του προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ενώ απευθυνόμενος προς τον Δήμαρχο τον ευχαρίστησε καθώς ο Δήμαρχος έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του προς την Λαγκαδία Αλμωπίας, η οποία είναι και το χωριό του παπα Δημήτρη όπου και διαμένει το τελευταίο διάστημα. 


Θυμηθείτε πως πριν από δύο χρόνια ο σταυρός του Χριστού στο Βορεινο Αλμωπίας έσταξε μύρο και ο παπά Δημήτρης είχε μιλήσει αποκλειστικά στον Στέφανο Μίντζα και στο pellanews.gr. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ