close search results icon

Ο frontman των Guns N' Roses κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Τι υποστηρίζεται στη μήνυση. 

Οfrontman των Guns N' Roses, Αξλ Ρόουζ, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα μοντέλο του Penthouse το 1989 και σήμερα έγινε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του.
Αμερικανικά ΜΜΕ που ασχολούνται με τη μουσική, όπως το Billboard και το περιοδικό Rolling Stone μετέδωσαν την είδηση, επικαλούμενα δικαστικό έγγραφο της Νέας Υόρκης.

Τον τραγουδιστή του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ κατήγγειλε η Αμερικανίδα Σίλα Κένεντι, η οποία υποστηρίζει στη μήνυση ότι ο Ρόουζ «χρησιμοποίησε τη φήμη, την ιδιότητα και τη δύναμή του ως διασημότητα και ερμηνευτής στη μουσική βιομηχανία για να αποκτήσει πρόσβαση για να τη χειραγωγήσει, να ελέγξει και να της επιτεθεί βίαια σεξουαλικά».

Η καταγγελλόμενη επίθεση - που φέρεται να έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 1989 - της έχει προκαλέσει «σοβαρή συναισθηματική, σωματική, οικονομική και ψυχολογική δυσφορία» έκτοτε, λένε οι δικηγόροι της Κένεντι.

«Η Κένεντι έχει βιώσει συμπτώματα παρόμοια με τη διαταραχή μετατραυματικού στρες όποτε ακούει το όνομα του Ρόουζ ή τη μουσική των Guns N' Roses», έγραψαν οι δικηγόροι της στην αγωγή. «Άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις την έχουν μεταφέρει πίσω στη νύχτα που ο Ρόουζ της είχε επιτεθεί».

Ένας εκπρόσωπος του Ρόουζ δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Billboard για σχόλιο.

Η υπόθεση εναντίον του Αξλ Ρόουζ είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά αγωγών σεξουαλικής παρενόχλησης που κατατέθηκαν τον τελευταίο μήνα εναντίον ανδρών της μουσικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων στελεχών του κλάδου όπως ο L.A. Reid και σταρ όπως ο Sean "Diddy" Combs. Οι αυξημένες καταγγελίες το τελευταίο διάστημα πιθανότατα συνδέονται με το γεγονός ότι αύριο, Πέμπτη, λήγει το «παράθυρο» χρόνου που είχαν ενήλικες θύματα σεξουαλικών επιθέσεων στην πολιτεία της Νέας Υόρκης να κινηθούν νομικά για να μην παραγραφούν.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ