close search results icon

Ο Γιώργος Καρασμάνης για τα Νοσοκομεία της Πέλλας

Ο Γιώργος Καρασμάνης για τα Νοσοκομεία της Πέλλας

Με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Καρασμάνης αναφέρθηκε στην παρουσία του της κοπής της πίτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας αλλά και στις παρεμβάσεις που έκανε για τα δύο Νοσοκομεία της Πέλλας. 

‼️ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

✅ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΣ

🟦Στην κοπή της βασιλόπιττας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων παραβρέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα ο Γιώργος Καρασμάνης, ο οποίος και συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη για το έργο τους, ευχόμενος παράλληλα για ό,τι το καλύτερο στη νέα χρονιά.

🟩Σε ερώτηση της Προέδρου για το πότε τα Νοσοκομεία μας θα επανακτήσουν την αυτονομία τους με ξεχωριστή διοίκηση το καθένα, ο Γιώργος Καρασμάνης απάντησε ότι αυτό δεν είναι δική του υπόσχεση αλλά μια κατ’ επανάληψη διατυπωμένη δέσμευση του Υπουργού Υγείας, με την μία μάλιστα εξ αυτών καταγεγραμμένη στα Πρακτικά της Βουλής και δεν έχει δείξει δείγματα αναξιοπιστίας. Εξέφρασε μάλιστα την ελπίδα του αυτήν την δέσμευσή του ο Υπουργός να την υλοποιήσει στο αμέσως προσεχές διάστημα.

🟧Να σημειωθεί επίσης ότι και σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης είχε συνάντηση στη Βουλή με τον Θάνο Πλεύρη, του έθεσε πάλι το θέμα της αυτονομίας των Νοσοκομείων μας για να λάβει την κατηγορηματική διαβεβαίωση του Υπουργού ότι η δέσμευσή του θα υλοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ