close search results icon

Ο Γιώργος Καρασμάνης παρακολούθησε τις εργασίες της 29ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων στην οποία συμμετείχαν και τρία δικά μας παιδιά από την Πέλλα

Είθε να αξιωθούν να εκπροσωπήσουν την πατρίδα και την Πέλλα ως εκλεγμένοι βουλευτές με εντιμότητα ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα, σημειώνει ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Πέλλας. 

Σήμερα ο πρώην Υπουργός παρακολούθησε τις εργασίες της 29ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων στην οποία συμμετείχαν και τρία δικά μας παιδιά από την Πέλλα η Ελευθερία, ο Γιώργος και ο Θοδωρής.

Ο Γιώργος Καρασμάνης με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε τους τρεις έφηβους “συναδέλφους” του, τους οποίους συνεχάρη που επελέγησαν να εκπροσωπήσουν την Πέλλα στην Ελληνική Βουλή και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και επιτυχίες στην επίτευξη των στόχων τους.

img-0253.jpeg
img-0254.jpeg

Είθε να αξιωθούν να εκπροσωπήσουν την πατρίδα και την Πέλλα ως εκλεγμένοι βουλευτές με εντιμότητα ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα.

img-0252.jpeg
img-0255-BIe6N.jpeg


Η Πέλλα είναι υπερήφανη για τη νέα γενιά της!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ