close search results icon

Ο Γκλέτσος συγκεντρώνει υπογραφές για να μεταπείσει τον Τσίπρα

Ο ηθοποιός αποφάσισε να ηγηθεί της προσπάθειας.

Ηαπόφαση που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ήττα στις εκλογές, έχει προκαλέσει σοκ σε μέλη του κόμματος, με κάποιους εξ αυτών, όπως ο Απόστολος Γκλέτσος να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες προκειμένου να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη.

Συγκεκριμένα ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θέλει να υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ούτε για το καλό του κόμματος, ούτε προς όφελος της χώρας,

Έτσι ο ηθοποιός αποφάσισε να ηγηθεί της προσπάθειας να αλλάξει γνώμη ο Αλέξης Τσίπρας, αναλαμβάνοντας να μαζέψει υπογραφές για να πειστεί ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ξανά υποψήφιος.

Η ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου

«….αναλαμβάνω πρωτοβουλία , συγκέντρωσης υπογραφών, για να πείσουμε, τον πρόεδρο, Αλέξη Τσιπρα, να είναι ναι ξανά υποψήφιος, πρόεδρος, αναλογιζομενος το καλο και το μέλλον, του τόπου,…….», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση.

screenshot-12-arbAm.png

«Ελλάδα, τρως τους τίμιους….», σημειώνει σε σχόλιο της ανάρτησής του, όντας εμφανώς σοκαρισμένος και δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ