close search results icon

Ο Ηρακλής στη League Phase του Κυπέλλου με απίθανη ανατροπή στα πέναλτι!

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ο τίτλος του MVP θα πάει στον Μαχαίρα.

Ο Ηρακλής θα δώσει το παρών στην League Phase του Κυπέλλου. Μετά από «θρίλερ», ο Γηραιός επιβλήθηκε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στην διαδικασία των πέναλτι με 2-3 (κ.α. 1-1), με απίστευτη ανατροπή από 2-0. Στην κανονική διάρκεια, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Εραμούσπε και ισοφαρίστηκαν στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαν ντε Βαρτ.

MVP

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, ο τίτλος του MVP θα πάει στον Μαχαίρα, ο οποίος πιστώθηκε την ασίστ στο 0-1 του Ηρακλή και ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Λανθασμένη η απόφαση του Μόσχου από το Λασίθι να υποδείξει πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου σε ανεπαίσθητο τράβηγμα του Αναστασίου, σε φάση που φαίνεται να ξεκινάει από οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Γένσεν (67' Ζούλιας), Ασλανίδης, Κιάκος, Τσέργας, Μπεχαράνο (77' Γιάκοβλεφ), Παπαγεωργίου (67' Στούπης), Ρούτσι, Μόρσεϊ, Βαν ντε Βαρτ (80' Σαραμαντάς), Φελίσιο (67' Βοίλης).

Ηρακλής: Στουρνάρας, Εραμούσπε, Γιαννούτσος, Κάτσικας, Αναστασίου (57' Τσιντώνης), Χάμοντ, Φοφανά (57' Βιτλής), Μαχαίρας, Κυνηγόπουλος (85' Ντέλετιτς), Μωυσίδης, Ντουρμισάι (75' Γερολέμου).

διαβάστε πλήρες ρεπορτάζ στο :

https://www.metrosport.gr/o-iraklis-stin-league-phase-toy-kypelloy-me-apithani-anatropi-sta-penalti-1216641


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ