close search results icon

«Ο κ. Κασσελάκης, όπως οφείλει, μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα υποβάλει το πόθεν έσχες»

Όλα όσα είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βούλα Κεχαγιά. 

Οκ. Κασσελάκης «δεν έχει, πλέον, συμμετοχή σε καμία εταιρεία. Όλες οι μετοχές έχουν μεταβιβαστεί», ξεκαθάρισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά σήμερα το πρωί, σε συνέντευξή της στο ACTION24, σχετικά με την υφιστάμενη επιχειρηματική κατάσταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, καθώς επιμένουν τα ερωτήματα τόσο απ' την κυβέρνηση όσο και απ' το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά.

Αναφορικά με τον χρόνο και τον τρόπο απάντησης του Στέφανου Κασσελάκη στα ερωτήματα για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, η Βούλα Κεχαγιά πρόσθεσε: «Ένας πολιτικός αρχηγός και ένα κόμμα, δεν λειτουργεί βάσει του τι του υποδεικνύουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, αυτό πρέπει να είναι σαφές σε όλους μας. Ο κ. Κασσελάκης, όπως οφείλει από τον νόμο, μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα υποβάλει το πόθεν έσχες. Όλα θα είναι ξεκάθαρα, όλα θα είναι ανοιχτά, όποιος θέλει θα πάρει και θα διαβάσει το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη και από τη στιγμή που υπάρξουν αντιρρήσεις ή οποιεσδήποτε ενστάσεις, εκεί να τα συζητήσουμε όλα».

Μιλώντας για το ίδιο θέμα στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει εκκρεμότητα. Υπάρχει καχυποψία της κυβέρνησης ότι κάτι δεν πάει καλά. Από τα στοιχεία που έχουν βγει έως τώρα στη δημοσιότητα εσείς έχετε βρει κάποια παρατυπία; Γιατί αν έχετε βρει κάποια παρατυπία σας παρακαλώ, εγώ είμαι εδώ και να μου διαθέσετε όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε να τη συζητήσουμε. Με εξαίρεση το θέμα τού αν δικαιούται να έχει στην αλλοδαπή εταιρεία -θυμίζω ότι ήταν επιχειρηματίας στο εξωτερικό- για το οποίο περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Εισαγγελία, πείτε μου ποια άλλη παρατυπία έχει διαπιστωθεί και πάνω σ' αυτή να συζητήσουμε ό,τι θέλετε».

«Φαίνεται ότι η έρευνα που έγινε από διάφορα "λαγωνικά" του μεγάρου Μαξίμου δεν έβγαλε σαφή συμπεράσματα ή έβγαλε σαφή συμπεράσματα τα οποία δεν αποτυπώθηκαν. Η Πολιτεία Delaware δεν είναι φορολογικός παράδεισος, διότι αν ήταν φορολογικός παράδεισος υποθέτω ότι όλες οι εταιρείες από τις άλλες 49 Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα πήγαιναν να έχουν έδρα σύστασης την Delaware. Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη εταιρεία φορολογείται εκεί που δραστηριοποιείται κι εκεί που είναι η έδρα της. Και δεν είναι η Delaware», σημείωσε σχετικά.

πηγή: efsyn.gr

*κεντρική φώτο: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ