close search results icon

Ο καιρός τρελάθηκε: Πότε θα δούμε τα πρώτα χιόνια μετά τον καύσωνα

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς και μετά θα δούμε...χιόνια! 

Ο καιρός τρελάθηκε: Πότε θα δούμε τα πρώτα χιόνια μετά τον καύσωνα

Ο καιρός μας… τρελαίνει αφού θυμίζει σκωτσέζικο ντους και μία κάνει κρύο, μία κάνει ζέστη.

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο και να… πέσει, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Την Παρασκευή θα έχουμε ηλιοφάνεια και λίγες συννεφιές στην δυτική και βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία σε άνοδο και στους 36 με 36 βαθμούς. Το Σάββατο προβλέπεται ηλιοφάνεια και πολύ ζέστη, αλλά δεν θα έχουμε παντού την ίδια αίσθηση λόγω των δυτικών ανέμων. Η θερμοκρασία στους 37 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε άστατο καιρό στα δυτικά με μπόρες και ο άνεμος θα ξεκινήσει να πνέει βοριάς. Η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς. Πάντως σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από την Κυριακή θα έχουμε κατεβασιά κρύου αέρα και αυτή η ψυχρή μάζα από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε το πρώτο πασπάλισμα χιονιού στις βουνοκορφές με μεγάλο υψόμετρο!

πηγή: instanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ