close search results icon

Ο Κάργας ειδοποιήθηκε να είναι στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή!

Τι αναφέρει δημοσιογράφος από την Γιάννενα. 

Τελειωμένη είναι η υπόθεση της μεταγραφής του Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 ο Γιώργος Μπούζος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε από την εκπομπή, ο παίκτης έχει ειδοποιηθεί ώστε την Παρασκευή να βρίσκεται στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95,5 μίλησε ο δημοσιογράφος - ρεπόρτερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Γιαννάκης και μίλησε για το θέμα, συμπληρώντας τα στοιχεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: «Είχε μπει πωλητήριο στον παίκτη. Ήθελε να φύγει αν υπήρχε μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Είναι θέμα ημερών να γίνει η μεταγραφή και να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ. Δεν θα αξιώσει 600 χιλιάρικα ο Χριστοβασίλης όπως αν τον έδινε έξω. Θα ζητήσει τα μισά λογικά. Έκανε σεζόν για να κάνει μεταγραφή. Δεν θα αρνηθεί την πώληση ο ΠΑΣ. Θα τελειώσει άμεσα το θέμα.».Για τα χαρακτηριστικά του παίκτη: «Στα στημένα πηδάει τόσο ψηλά, έχει καλό κεφάλι και σκοράρει. Στις μονομαχίες δεν έχει πρόβλημα. Έχει τρομερό άλμα, είναι γρήγορος, καλός χειριστής της μπάλας, καλός στις μακρινές μεταβιβάσεις. Μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ, είχε παίξει με Ατρόμητο και είχε βάλει και γκολ. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να παίξει ψηλά γιατί ο ΠΑΣ δεν έπαιζε έτσι».

πηγή: metrosport.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ