Ο Κώστας Σαμαράς ανοίγει «νέο κεφάλαιο» στο Columbia της Νέας Υόρκης

Ένα νέο και συναρπαστικό ξεκίνημα κάνει ο Κώστας Σαμαράς, ο οποίος ξεκίνησε τις σπουδές του στα Οικονομικά στο φημισμένο Columbia University της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος μοιράστηκε τη χαρά του μέσα από τα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες με συμφοιτητές του στο Μανχάταν και σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «New chapter».
Η είσοδος στο Columbia, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και παράλληλα πρόκληση για τον νεαρό φοιτητή, που καλείται να ζήσει και να δημιουργήσει σε μια από τις πιο δυναμικές και πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με το υπόβαθρο των σπουδών στα Οικονομικά, ο Κώστας Σαμαράς έχει μπροστά του πολλές ευκαιρίες που συνδέονται τόσο με την ακαδημαϊκή του πορεία όσο και με τον διεθνή χώρο της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.
Η νέα αρχή στη Νέα Υόρκη συνδυάζει, εκτός από τις σπουδές, και τη γνωριμία με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, δίνοντας του τη δυνατότητα να χτίσει πολύτιμες εμπειρίες και συνεργασίες για το μέλλον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Κατασκηνώσεις ΠΑΙΚΟΥ: 4η Ιερατική Σύναξη της Ι.Μ. Εδέσσης
19 Σεπτεμβρίου 2025 -
Με απόλυτη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριφυλλίου
19 Σεπτεμβρίου 2025 -
Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ενορία Αγίου Ευσταθίου Μεγαπλατάνου Αλμωπίας
19 Σεπτεμβρίου 2025 -
Σύναξη με τον Μητροπολίτη Αθανάσιο
19 Σεπτεμβρίου 2025 -
Σημαντικές παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και συντήρησης στους Προμάχους
19 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ