close search results icon

Ο Κουτσούμπας στο Ριζό Σκύδρας: με ποντιακά χαιρέτησε τους συντρόφους

Ο Κουτσούμπας στο Ριζό Σκύδρας: με ποντιακά χαιρέτησε τους συντρόφους

Στο πλαίσιο περιοδείας στην Πέλλα ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα του Ριζού Δήμου Σκύδρας. 

Φίλοι και σύντροφοι του κόμματος υποδέχτηκαν με θέρμη τον κ. Κουτσούμπα ενώ ο πρόεδρος του χωριού κ. Φαντίδης στην είσοδο του Κέντρου Νεότητας σημείωσε ότι πρόκειται για ιστορική επίσκεψη. 

koutsoumpas-rizo-skydra-pellanews20221119-180955.jpg

Η σύσκεψη που ακολούθησε επικεντρώθηκε στα αγροτικά θέματα με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων αλλά και απλοί αγρότες να τονίζουν τα προβλήματα και να καταθέτουν προτάσεις. 

koutsoumpas-rizo-skydra-pellanews20221119-181059.jpg


Ο κ. Κουτσούμπας στην τοποθέτηση του τόνισε τον διαρκή αγώνα του ΚΚΕ επί των αγροτικών ζητημάτων υποσχόμενος να διεκδικήσει στη Βουλή το δίκαιο των αιτημάτων που έθεσαν οι παραβρισκόμενοι. Τονίστηκε, μεταξύ άλλων, να πιέσει ώστε οι δεντροκαλλιεργητές της Πέλλας να αποζημιωθούν με 200ευρώ/στρέμμα

koutsoumpas-rizo-skydra-pellanewsimg-20221119-182253.jpg

Στο τέλος ο γνωστός πολιτικός χαιρέτησε τον κόσμο με μια ποντιακή έκφραση που του είχε πει φίλος του ποντιακής καταγωγής "ντο θα φτάμε τον παρά και τον πολλά τον βίον το ΚΚΕ ασολεν τον καλίον" καταχειροκροτούμενος.

soumelidis-koutsoumpa-kke.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ