close search results icon

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ (LIVE)

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ (LIVE)

Η ώρα του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναίκό και τον ΠΑΟΚ έφτασε με τους φίλαθλους των δύο ομάδων να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ αλλά και τους δύο προπονητές να έχουν ετοιμάσει τα πλάνα τους. 

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, με τους πράσινους να γνωστοποιούν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς της χρονιάς. Με 4-2-3-1 και τον Ιωαννίδη στην κορυφή παρατάσσονται οι πράσινοι.

Ο Καρλίτος προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο, ενώ από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, παρατάσσοντας τους πράσινους χωρίς εκπλήξεις.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

vieirinha.jpg


Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία του. Οι Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια θα βρίσκονται μπροστά του. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σοάρες, με τους Μπίσεσβαρ - Ζίβκοβιτς στα επιθετικά άκρα και τον Άκπομ στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

Δείτε εδώ την εξέλιξη του μεγάλου τελικού 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ