close search results icon

Ο Μπέκαμ μεταξύ των υποψήφιων στην «κούρσα» αγοράς της Μάντσεστερ Γ.

Ο Μπέκαμ μεταξύ των υποψήφιων στην «κούρσα» αγοράς της Μάντσεστερ Γ.

Η απόφαση της οικογένειας Γκλέιζερ να ξεκινήσει «μια διαδικασία εξερεύνησης» αγοραστή, ή τουλάχιστον συνεργάτη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε αφορμή να «αποκαλυφτούν» τα πρώτα ονόματα, που συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις να πάρουν τα χέρια τους την αγγλική ομάδα.

Ήδη η εφημερίδα "Sun" εκτιμά σήμερα στα 8 δισεκατομμύρια ευρώ το ποσό πιθανής πώλησης, ενώ σύμφωνα με τους "Financial Times", ανάμεσα στα ονόματα εκείνων που ενδιαφέρονται, είναι και ο Ντέβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ηγείται μιας ομάδας επενδυτών που κατέχουν την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία αγωνίζεται στο MLS.

Στο παρελθόν, ο Μπέκαμ είχε προσεγγιστεί από αρκετούς επενδυτές ζητώντας τη συνεργασία του στην προσπάθεια να αγοράσουν τη Γιουνάιτεντ, αλλά ποτέ δεν υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις. Τώρα, ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει περάσει από πολλές αλλαγές και ίσως θα βιώσει κι άλλες. Ωστόσο, κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει την ιστορία της Γιουνάιτεντ και η απόδειξη είναι αυτό που βλέπετε έξω από το Ολντ Τράφορντ. Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν», είχε πει ο Μπέκαμ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο "Sky Sports".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ