Ο Μπουσαΐντ έρχεται στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει 2,5 χρόνια στον Άρη
Share Tweet Email
Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του χειμώνα για τον Άρη. Η κιτρινόμαυρη ομάδα έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Οτμάν Μουσαΐντ, του 25χρονου αριστερού εξτρέμ (1, 66μ.) από την Αλ Νασρ με μεταγραφή.
Ο Μπουσαΐντ, γεννημένος στο Κόρτρικ του Βελγίου με καταγωγή από το Μαρόκο αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον Άρη και να είναι διαθέσιμος την 1η Ιανουαρίου.
Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός εξτρέμ (αν και δεξιοπόδαρος), όσο και ως μεσοεπιθετικός.
Φέτος δεν έχει αγωνιστεί με την Αλ Ναρ, έχοντας λάμψει πριν δυο χρόνια με την Ουτρέχτη, όταν και πήρε μεταγραφή για την ομάδα του Ντουμπάι. Μέχρι τον Ιούνη του 2024 είχε χρηματιστηριακή αξία 2.200.000 ευρώ, ενώ με την ολλανδική ομάδα μετράει 122 συμμετοχές, 7 γκολ και 15 ασίστ. Στην ομάδα του Ντουμπάι, ο Μπουσαΐντ αγωνίστηκε σε 31 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ, όλα τη σεζόν 2024-25.
Συνολικά στην καριέρα του με Ουτρέχτη, Μπρέντα και Λιρτς σε 155 ματς έχει 9 γκολ και 22 ασίστ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η εταιρεία TERMINAL ABEE στη Σκύδρα αναζητά προσωπικό
29 Δεκεμβρίου 2025 -
Πρόγραμμα κινητοποιήσεων από το Μπλόκο του κόμβου Φιλώτα στον Δήμο Αμυνταίου
29 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ