close search results icon

Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε τα 98α γενέθλια του με την άνοδο στην Futal Super League

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Κορυδαλλό για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε των Θρακομακεδόνων με 3-2 και πανηγύρισε την άνοδό του στην Futsal Super League, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με το γκολ του Αναστασιάδη.

Μετά από ένα συγκλονιστικό σαραντάλεπτο στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε των Θρακομακεδόνων με 3-2 στον ημιτελικό του final 4 στη Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε στην πρώτη του παρουσία στο Futsal, την άνοδο στην Super League, μπροστά σε 700 φίλους του που δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Δικέφαλο με τον Τζακίδη να βρίσκει δίχτυα με ωραίο σουτ για το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν για την ισοφάριση στο 12ο λεπτό με ωραία συνεργασία και κοντινό πλασέ. Ο Κύπριος αθλητής του ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει και πάλι δίχτυα για το 2-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο πρώτο τετράλεπτου του δευτέρου μέρους οι Θρακομακεδόνες βρήκαν και πάλι τον δρόμο της ισοφάρισης με όμορφη κυκλοφορία και κοντινό σουτ και από εκεί και έπειτα το παιχνίδι έγινε γκραν γκινιόλ μέχρι το φινάλε. Δύο λεπτά πριν από τη λήξη, ο Αναστασιάδης με ένα καταπληκτικό πλασέ με δύναμη, πέτυχε το «χρυσό» γκολ της νίκης και χάρισε την άνοδο στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Κορυδαλλό για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια, με τους δύο συλλόγους να παίρνουν το εισιτήριο για την Futsal Super League.

ΠΑΟΚ mαteco – Θρακομακεδόνες: 3-2

Ημίχρονο: 2-1

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ