close search results icon

Ο Πέλεκυς στο διαδίκτυο

Ο Πέλεκυς στο διαδίκτυο

Εδώ είμαστε φίλες και φίλοι άλλη μια Τετάρτη για να σχολιάσουμε την επικαιρότητα στην Πέλλα και όχι μόνο. 

@ Με τα γκάζια στο φουλ συνεχίζει ο Στάθης Φουντουκίδης. Ο νέος Δήμαρχος Πέλλας πραγματοποιεί συνεχώς συναντήσεις με φορείς και παράγοντες ενώ βρίσκεται και σε πολλές εκδηλώσεις όπου και εκπροσωπεί τον Δήμο Πέλλας. Σίγουρα ο Δήμαρχος έφερε όπως λένε και στα Γιαννιτσά έφερε μια εποχή εξωστρέφειας ενώ ενδεικτικό είναι πως δεν διαστάζει να επέμβει όταν βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά ή κάποιος επεμβαίνει τα όρια.

@Αγροτικά: Μαθαίνουμε πως αρκετοί αγρότες της Πέλλας πήραν αποζημιώσεις οι οποίες ήταν καλές και δίκαιες.  Αυτό θέλουμε να ακούμε και το μεταφέρουμε με χαρά.  

@Μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου με όλες τις παλαιές δόξες του Εδεσσαϊκου,  του Αλμωπού,  της Αναγέννησης Γιαννιτσών,  του Αετού Σκύδρας και του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην Κρύα Βρύση.  Η Πέλλα έγραψε χρυσές σελίδες στο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με σήμερα που το ποδόσφαιρο μας φυτοζωει. Ας μην ξεχνάμε και την άδικη αποβολή του Αλμωπού από το φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2.

@ Πραγματικά ομως στην εκδήλωση του ποδοσφαίρου έκλεψε τις εντυπώσεις ο Δήμαρχος Έδεσσας. Ο Γιάννης Τσεπκεντζής μίλησε στις καρδιές των αντρών που έχουν ταυτίσει την ζωή τους και έχουν μεγαλώσει γύρω από μια μπάλα.  Όλοι θυμόμαστε τις Κυριακές όπου το πρόγραμμα μας ήταν γύρω από τους αγώνες των ομάδων μας 

@Π Ε Πέλλας : Αεικίνητος ο Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας ειναι παντού ακόμη και στην γιορτή του ποδοσφαίρου ενώ έχει να δείξει και πλούσιο έργο στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

@Δ.Σ Έδεσσας: Ανέβηκαν οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας με την αντιπολίτευση να σηκώνει τους τόνους και να παίζει "φουλ" επίθεση.   Βεβαια και η συμπολίτευση αλλα και ειδικά οι αντιδήμαρχοι ηταν διαβασμένοι με τον Βαγγέλη Θωμά να εχει πολύ καλη εμφάνιση

@Δ.Σ Αλμωπίας: Ανάλογο σκηνικό επικράτησε και στο Συμβούλιο της Αλμωπίας.  Εκεί βέβαια το βάρος των απαντήσεων σήκωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου  που ήταν έτοιμος για όλες τις απαντήσεις.  

Ετοιμόλογος όμως και ο Χρήστος Μπάτσης στο θέμα των υποψηφίων Δημάρχων  ενώ και ο Δημήτρης Γιάντσης έκανε καλή παρουσία με ερωτήσεις προς την Δημοτική Αρχή.  

@Δ.Σ Πέλλας: Κλείνοντας τον κύκλο των δημοτικών συμβουλίων θα αναφερθώ και στον Δήμο Πέλλας και ειδικά στην Αναστασία Δαρδανελιώτη. Πολύ καλή η παρουσία της δικηγόρου με σεβασμό προς τον νέο Δήμαρχο ζήτησε στοιχεία από την ΔΕΥΑ αναγνωρίζοντας και αυτή πως ο Στάθης Φουντουκίδης επιδιώκει την διαφάνεια και την ενημέρωση 

@ Μια που είπα για ενημέρωση,  δυστυχώς φίλες και φίλοι και στον δικό μας κλάδο,  αυτόν της ενημέρωσης η κατάσταση δεν είναι καλη. Η "ανθρωποφαγία" κυριαρχεί.  Μάλιστα κάποιοι συνάδελφοι δεν σέβονται ούτε τον κώδικα δημοσιογραφικης δεοντολογίας και την ΕΣΗΕΜΘ και σπεύδουν να σχολιάσουν δημόσια αρνητικά συναδέρφους τους χωρίς ίχνος ντροπής. 

@ Κοτσομπολεύουν οι κομπλεξικοί,  τα μεταφέρουν οι τεμπέληδες και τα πιστεύουν οι ηλίθιοι διάβασα καπου στο ίντερνετ.  

Με αυτό να απαντάμε στο "μου είπαν,  είπες κτλ"  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ