Ο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γαλατάδων εκπροσώπησε την Πέλλα στο 14ο Αντάμωμα Νέων Ρόδων Χαλκιδικής
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 14ο Αντάμωμα στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 40 πολιτιστικούς συλλόγους από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πρόκειται για έναν θεσμό που ενώνει την ελληνική παράδοση και αναδεικνύει τον πολιτιστικό πλούτο του τόπου μας, μέσα από μουσικές, χορούς και έθιμα από τη Θράκη, τα νησιά, τη Μικρά Ασία, τον Πόντο και τη Μακεδονία.
Χορευτές και συμμετέχοντες έγιναν μια μεγάλη παρέα, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γιορτής και παράδοσης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με εντυπωσιακή πατινάδα στον παραλιακό πεζόδρομο, όπου οι Μωμόγεροι έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη ζωντάνια και την παρουσία τους, χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές σε κατοίκους και επισκέπτες.
Στη συνέχεια, οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου, όπου το γλέντι συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς και μουσικές από όλη την Ελλάδα.
Από το Αντάμωμα δεν θα μπορούσε να λείπει και η εκπροσώπηση του Νομού Πέλλας. Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» ταξίδεψε στα Νέα Ρόδα για να παρουσιάσει χορούς της Μακεδονίας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά/Εργαστήριο Τέχνης: Ένα όμορφο "ευχαριστώ" στο PELLANEWS
24 Οκτωβρίου 2026 -
Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ουρές για τη φρεγάτα «Κίμων» στο λιμάνι [βίντεο]
24 Οκτωβρίου 2026 -
Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικης: Με Πιτσίλκα το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
24 Οκτωβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ