close search results icon

Ο Ροντ Στιούαρτ πουλά το αρχοντικό του στο Λος Άντζελες έναντι 70 εκατ. δολαρίων

Ο αγοραστής πρέπει να είναι λάτρης του «μαξιμαλισμού» και να θέλει ένα σπίτι «διαφορετικό και ξεχωριστό».

Το μεγαλοπρεπές αρχοντικό του στο βόρειο Μπέβερλι Παρκ στην Καλιφόρνια πουλά ο αστέρας της ροκ Ροντ Στιούαρτ, έναντι του ποσού των 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Το αρχοντικό είναι η μόνιμη κατοικία του Στιούαρτ και της επί χρόνια συζύγου του Πένι Λάνκαστερ και των δύο μικρότερων γιών του.

Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Λάντρι τη δεκαετία του 1990, είναι χτισμένο σε ένα οικόπεδο αξίας 12 εκατ. δολαρίων που αγόρασε ο σταρ το 1991. Όπως αναφέρει η Daily Μail, το μοναδικής αισθητικής σπίτι ξεχωρίζει από αριστοκρατικές λεπτομέρειες, όπως τα μαρμάρινα δάπεδα, η περίτεχνη ξύλινη επένδυση, οι εντυπωσιακές γύψινες λεπτομέρειες, οι μαρμάρινοι κίονες σε συνδυασμό με τους κρυστάλλινους πολυελαίους και τους μοναδικούς καθρέφτες.

Διαθέτει 9 υπνοδωμάτια, επιβλητικό φουαγιέ με μαρμάρινα δάπεδα, πιάνο με ουρά, βιβλιοθήκη, τραπεζαρία, μπαρ, τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους, ξενώνα, δύο γυμναστήρια, πισίνα και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς οΣτιούαρτ αγαπά ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη πώλησης του σπιτιού Μισέλ Ολιβερ,νο αγοραστής πρέπει να είναι λάτρης του «μαξιμαλισμού» και να θέλει ένα σπίτι «διαφορετικό και ξεχωριστό».

Ο λόγος πώλησης του σπιτιού δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι η τελευταία καταχώρηση από διάσημο κάτοικο μετά από μια σειρά πλουσίων που εγκαταλείπουν το Λος Άντζελες.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ