close search results icon

Ο Σύλλογος "ΣΚΥΔΡΑΙΑ" στο "ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ"

Ο Σύλλογος "ΣΚΥΔΡΑΙΑ" στο "ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ"

Την Κυριακή 26 -11- 2023 τα μέλη του Συλλόγου ΣΚΥΔΡΑΙΑ παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση " ΤΟ ΕΚΤΟ ΠΑΤΩΜΑ" σε σκηνοθεσία Γιώργου Βόλαρη. Μας φιλοξένησε το Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ, το εμβληματικό αυτό κτίριο και σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης

Η συμμετοχή των γυναικών ήταν από τις μεγαλύτερες. Χρειάστηκαν δύο λεωφορεία για τη μεταφορά μας. Στο διάστημα που μεσολάβησε από την άφιξή μας μέχρι την έναρξη της παράστασης απολαύσαμε τα καφεδάκια μας σε παρακείμενες καφετέριες. Όταν ο ήλιος έδυε και η θάλασσα κάτω έμοιαζε να έχει ζωστεί από φλόγες μπήκαμε στο θέατρο περιμένοντας να σηκωθεί η αυλαία. Η αυλαία σηκώθηκε και εμείς μεταφερθήκαμε στο Παρίσι του μεσοπολέμου και στο έκτο πάτωμα μιας φτωχικής πολυκατοικίας. Η παράσταση ήταν υπέροχη και με πολλά μηνύματα. Κάθε κρίση είναι πάντα προσωρινή. Οι άνθρωποι έχουμε απίστευτα αποθέματα δύναμης όταν μας δοκιμάζει η ζωή. Και στις πιο δύσκολες συνθήκες επιβίωσης δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε να ερωτευόμαστε να ελπίζουμε. Η φιλία η αλληλοβοήθεια η αλληλεγγύη είναι δυνάμεις ζωής που μας τραβούν επάνω καθώς βουλιάζουμε...Γνωστοί και ταλαντούχοι ηθοποιοί ερμήνευσαν θαυμάσια τους ρόλους τους. Η μουσική του Κραουνάκη και της Νικολακοπούλου ζωντανή στη διάρκεια της παράστασης.

Ευχαριστούμε τις γυναίκες για τη συμμετοχή τους

ekto.jpg


Ευχαριστούμε τους οδηγούς Γιώργο Ταγκαλίδη και Παντελή Παπαϊωάννου των πρακτορείων Περπερίδη για το ασφαλές και άνετο ταξίδι που κάναμε. Ήταν μια υπέροχη Κυριακή του Νοεμβρίου και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες.

Το ΔΣ της ΣΚΥΔΡΑΙΑΣ

Ελπίδα Κωνσταντινίδου

Σοφία Αλεξανδρίδου

Ευγενία Γεωργιάδου

Άννα Βαξεβάνη

Ευθυμία Παπαδοπούλου

Μελίνα Παπαδοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ