close search results icon

Ο Χρήστος Σταϊκούρας το… νταμπλ της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα, ο Μητσοτάκης και το “Freed from desire”

Ο Χρήστος Σταϊκούρας το… νταμπλ της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα, ο Μητσοτάκης και το “Freed from desire”

Εκτός από την ηχηρή επικράτηση της Ν.Δ στις εκλογές της 21ης Μαϊου, την προσωπική του πρωτιά στο Νομό Φθιώτιδας ο Χρήστος Σταϊκούρας είχε έναν ακόμη λόγο να χαίρεται σήμερα. Ως γνωστόν είναι γνωστός φίλος της ΑΕΚ. Έτσι στην πρώτη του συνέντευξη, μετά τις εκλογές, που παραχώρησε στον “Lamia Polis 87.7” ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών και εκ νέου βουλευτής της Ν.Δ στη Φθιώτιδα αναφέρθηκε στην πορεία της Ένωσης τη φετινή σεζόν.

«H AEK απέδειξε όλη την χρονιά ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ένα σταθερό προπονητικό τιμ. Αποδεικνύεται και στο ποδόσφαιρο ότι αν έχεις σωστή ηγεσία, σωστή καθοδήγηση, καλούς παίκτες και ομαδικότητα, μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Χρήστου Σταϊκούρα.

«Φέτος είχαμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με ισχυρό ανταγωνισμό, με πολύ καλές ομάδες. Βοηθήσαμε σ’ αυτό με την αλλαγή της φορολόγησης των παικτών, άρα ήρθαν καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα. Ενισχύσαμε το θέαμα, ενισχύσαμε τον ανταγωνισμό, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Για να δεχθεί στη συνέχεια την ερώτηση αν ο Μητσοτάκης είναι κάτι σαν τον Αλμέιδα και έχει καλή ομάδα, με τον κ. Σταϊκούρα να απαντά: «Φτιάχνει καλή ομάδα και κυρίως συντονίζει και δίνει το όραμα για την χώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα και πράξεις. Δουλέψαμε σκληρά από κοινού με την κοινωνία για να πετύχουμε το βέλτιστο για την χώρα. Ούτε θριαμβολογήσαμε, ούτε πήγαμε σε μια λογική μεμψοιρίας και καταστροφολογίας όπως έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση».

Ολόκληρη η συνέντευξη παρακάτω

lamianow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ