close search results icon

Οι αποκαλύψεις της 17χρονης που έφυγε από το Πήλιο «για να ζήσει τον έρωτά της» με 40χρονο στα Χανιά

Η γνωριμία τους φέρεται να έγινε στο TikTok.

Μια 17χρονη κοπέλα από το Νότιο Πήλιο, αγάπησε μέσω της οθόνης του κινητού της τηλεφώνου έναν 40χρονο άνδρα από την Κρήτη.

Η γνωριμία τους φέρεται να έγινε στο TikTok, μεσω του οποίου επικοινωνούσαν το τελευταίο διάστημα. Την Κυριακή των Βαϊων 9 Απριλίου, η 17χρονη εγκατέλειψε το σπίτι της, αναστατώνοντας τη μητέρα της που άρχισε να την ψάχνει.

Τελικά η μητέρα της 17χρονης αναγκάστηκε να προσφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου, όπου και έδωσε τα στοιχεία της κόρης της. Δήλωσε την εξαφάνιση και οι έρευνες ξεκίνησαν. Δεν γνώριζε όμως η μητέρα, πως η κόρη της είχε φθάσει μέχρι την Κρήτη, σε αναζήτηση του έρωτά της.

Η 17χρονη είχε αναχωρήσει με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και είχε φθάσει στην Αθήνα και μετά στο λιμάνι του Πειραιά, όπου φέρεται να την περίμενε ο 40χρονος. Μαζί φέρονται να ταξίδεψαν στην Κρήτη και τα Χανιά.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου έδωσε σήμα με τα στοιχεία της 17χρονης σε όλη τη χώρα και οι λιμενικές Αρχές Χανίων εντόπισαν το ζεύγος των ερωτευμένων στο λιμάνι.

Τέλος καλό όλα καλά για την 17χρονη, που βρέθηκε καλά στην υγεία της, αλλά το πρόβλημα το έχει τώρα ο 40χρονος, που πιθανόν να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.

Πηγή: e-thessalia.gr, sdna.gr/newsroom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ