close search results icon

Οι πρώτες πτυσσόμενες ράμπες για άτομα με αναπηρία σε καταστήματα εστίασης της Σκύδρας είναι γεγονός!

Οι πρώτες πτυσσόμενες ράμπες για άτομα με αναπηρία σε καταστήματα εστίασης της Σκύδρας είναι γεγονός!

Οι πρώτες δύο πτυσσόμενες ράμπες σε καταστήματα εστίασης της Σκύδρας είναι γεγονός!

Οι ιδιοκτήτες των café bar ‘’Event’’ και sport bar ‘’Woody’’ αποδέχτηκαν την πρόταση του Συμβαδί-ζω και προμηθεύτηκαν τις ράμπες που όταν ένα άτομο με αναπηρία χρειαστεί, στήνεται σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το ενδιαφέρον τους μας έχουν γνωστοποιήσει και αναμένεται να προμηθευτούν τις ράμπες δύο ακόμη καταστήματα εστίασης και ένα γραφείο.

"Σας ευχαριστούμε που ανοίγετε τις πόρτες σας στα άτομα με αναπηρία. Η κίνηση σας, πέρα από χρήσιμη είναι και συμβολική καθώς ανοίγουν οι ορίζοντες σκέψης και ελευθερίας ενός ατόμου με αναπηρικό αμαξίδιο, μόνο που γνωρίζει ότι υπάρχει εκεί έξω μια κοινωνία που τους σέβεται, τους υποδέχεται, τους κάνει να είναι και στην πράξη ίσοι. Μόνο να ξέρατε πόσοι άνθρωποι είναι κλεισμένοι για χρόνια σπίτι τους, επειδή δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι δεν είναι προσβάσιμοι…

Θυμίζουμε ότι η σχετική πτυσσόμενη ράμπα έχει κόστος αγοράς περίπου 170€, με τον σύλλογο μας να πριμοδοτεί την αγορά τους με το ποσό των 50€, άσχετα που η πλειονότητα αρνηθήκατε ευγενικά το κίνητρο μας και σας ευχαριστούμε" σημειώνει ο σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ