close search results icon

Οι Σακραμέντο Κινγκς για τρίτη φορά στην Ελλάδα για χάρη του Σάσα Βεζένκοβ

Οι Σακραμέντο Κινγκς για τρίτη φορά στην Ελλάδα για χάρη του Σάσα Βεζένκοβ

Τρίτη επίσκεψη σε 98 ημέρες από τους Σακραμέντο Κινγκς, που θα βρεθούν στην Ελλάδα για να δουν τον Σάσα Βεζένκοβ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Το ενδιαφέρον των Κινγκς για τον Σάσα Βεζένκοβ δεν είναι απλώς υπαρκτό, αλλά και πολύ "ζεστό". Οι παράγοντες της ομάδας του Σακραμέντο, η οποία σπάει φέτος ένα σερί 16 σεζόν μακριά από τα playoffs, έχουν ήδη ολοκληρώσει δύο επισκέψεις στην Ελλάδα για χάρη του πολυτιμότερου παίκτη της φετινής EuroLeague και τώρα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για ακόμη μία καθώς ο GM του οργανισμού, Μόντι ΜακΝέρ, θα παρακολουθήσει το ντέρμπι της Κυριακής (19/3 στις 15:45) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι Κινγκς έχουν τα δικαιώματα του Βεζένκοβ από τον Ιούνιο του 2022, όταν οι Καβαλίερς τα παραχώρησαν για να πάρουν το νούμερο 49 στο NBA Draft και είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του. Δεν έχουν δείξει διάθεση ανταλλαγής των draft rights του, έχουν μιλήσει πολλάκις με κολακευτικά λόγια για το παιχνίδι του, με τον Μάικ Μπράουν να το κάνει στο SPORT24 στη διάρκεια του EuroBasket 2022 και με τον Τζέι Τριάνο να επαναλαμβάνει τα λεγόμενά του στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βεζένκοβ έχει 18.2 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 22.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:47 συμμετοχής σε 28 αγώνες της EuroLeague, είναι ο πρώτος σκόρερ, ο πρώτος ριμπάουντερ, ο πρώτος σε αξιολόγηση και ο δέκατος συμμετοχή. Είναι και σε καλό ρυθμό για να γίνει ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης σε σκοράρισμα, ριμπάουντ και αξιολόγηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ