close search results icon

Οικονομική Αλμωπίας με μπαραζ έργων

Οικονομική Αλμωπίας με μπαραζ έργων


Συνεδρίασε το πρωί της Δευτέρας η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας. Στην τακτική συνεδρίαση της επιτροπής που έγινε με τηλεδιάσκεψη μετείχαν μόνο τα μέλη της συμπολίτευσης, ενώ απουσίαζαν όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας αρκετά έργα τα οποία παίρνουν πλέον τον δρόμο της υλοποίησης και αφορούν έργα ύδρευσης, την ανάπλαση της Αριδαίας αλλά και την κατασκευή παιδικών χαρών.

img-20230220-103133.jpg


Συγκεκριμένα στην συνεδρίαση τοποθετήθηκε ο αρμόδιος αντιδημαρχος τεχνικής υπηρεσίας Γιάννης Κετικιδης ο οποίος έκανε λόγο για μπαραζ έργων τα οποία αγγίζουν τα 4 εκ ευρώ και τα οποία ομορφαίνουν την πόλη της Αριδαίας και δημιουργούν πόλους έλξης.

Τα έργα που ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος και έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης αφορούν την βελτίωση του δικτύου ύδρευσης σε κοινότητες της Αλμωπίας (Σωσσανδρα, Φούστανη και Αρχάγγελος), την ανάπλαση της εισόδου της Αριδαίας και την κατασκευή πάρκου αναψυχής στον Άγιο Αντώνιο, την αναβάθμιση των πεζοδρομίων αλλά και την αποδοχή από την Axion Hellas της χρηματοδότησης για την κατασκευή δύο παιδικών χαρών σε Όρμα και Σαρακηνούς.

Μάλιστα ο Γιάννης Κετικίδης επισήμανε πως ο Δήμος Αλμωπίας και η δημοτική αρχή θα συνεχίσουν την διεκδίκηση έργων από όλα τα εργαλεία χρηματοδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ