close search results icon

Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης για Νικολαΐδη: «Δύσκολη μέρα για εμάς» – Θα ξεκινήσει τη δημοπρασία των μεταλλίων

Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης για Νικολαΐδη: «Δύσκολη μέρα για εμάς» – Θα ξεκινήσει τη δημοπρασία των μεταλλίων

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς», δήλωσε στο ThessToday.gr εμφανώς συντετριμμένη η διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης από την είδηση θανάτου του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια, νικημένος από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΓΚΑ

«Ο Αλέξανδρος εκτός από ενεργό μέλος στις δράσεις του Μουσείου ήταν και φίλος μας, πάντα ελπίζαμε ότι θα ξεπεράσει τη μάχη που έδινε τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν ήταν μια απλή είδηση για εμάς, ήταν σοκαριστικό καθώς ελπίζαμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα βγει νικητής από τη μάχη που έδινε. Ήταν από την αρχή μαζί μας και στις δράσεις του Μουσείου και το στήριξε με κάθε τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια, Κυριακή Ουδατζή.

«Θα κάνουμε πράξη την τελευταία του επιθυμία»

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης, σεβόμενη την τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη να δημοπρατηθούν τα δύο αργυρά μετάλλιά του, θα ξεκινήσει τη διαδικασία της δημοπρασίας και ήδη, σύμφωνα με την κα Ουδατζή, υπάρχει πρόταση από Ολυμπιονίκες να συνδράμουν. «Στο Ολυμπιακό Μουσείο βρίσκεται η στολή του Ολυμπιονίκη με την οποία αγωνίστηκε και πήρε τα δύο αργυρά μετάλλια. Θα βοηθήσουμε και θα εκπληρώσουμε την τελευταία του επιθυμία, θα γίνει η δημοπρασία και τα χρήματα θα δοθούν σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά του», τόνισε.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού Μουσείου:

«Ένας πραγματικός Ολυμπιονίκης στον αθλητισμό και τη Ζωή», λέει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε τον Ολυμπιονίκη και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου, Στέλιος Αγγελούδης ο οποίος αναφέρθηκε στην προθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη να είναι παρών σε κάθε εκδήλωση του μουσείου ώστε να μεταδώσει τις γνώσεις του και τις ολυμπιακές αξίες στα νέα παιδιά.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ