close search results icon

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του ΑΣ Πέλλας στην έκθεση FOOD & DRINK EXPO

Στο Birmingham της Αγγλίας με Πελλιώτικη παρουσία η παγκοσμίως μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Η Food & Drink Expo, η μεγαλύτερη, παλαιότερη και σημαντικότερη Επαγγελματική Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, επέστρεψε και διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο (National Exhibition Centre) του Μπέρμιγχαμ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η έκθεση αποτελεί πάντα πόλο έλξης για τους μεγαλύτερους αγοραστές από τη χονδρική, τη λιανική, τους χώρους εστίασης, επεξεργασίας & συσκευασίας τροφίμων & ποτών.

1-BkvPo.jpg
2-faGzT.jpg
3-YXU1H.jpg

Η φετινή διοργάνωση της Ελληνικής Συμμετοχής, στηρίχθηκε από την Enterprise Greece και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εκπρόσωπο της έκθεσης στην Ελλάδα RECO EXPORTS.

Μαζί με την έκθεση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του ΑΣ Πέλλας στην έκθεση FOOD & DRINK EXPO στο Birmingham,UK. Εκεί ήταν ο γεωπόνος Τραϊανός Τερζής, ο οποίος με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια, έδειχνε ικανοποιημένος για την παρουσία του ΑΣ Πέλλας, ενός Συνεταιρισμού που έχει τολμήσει αρκετά πράγματα και έχει πετύχει, στην εν λόγω παγκοσμίων έγκυρη και δημοφιλή έκθεση Τροφίμων και Ποτών.

4-7gePv.jpg
5-qsJrs.jpg
6-sv4OL.jpg
7-vmhPe.jpg
8-5SiLa.jpg










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ