close search results icon

Ομάδα Γυναικών Έδεσσας-Σκύδρας- Ευχαριστήριο μήνυμα

Ομάδα Γυναικών Έδεσσας-Σκύδρας- Ευχαριστήριο μήνυμα

Ευχαριστήριο μήνυμα

Η Ομάδα Γυναικών Έδεσσας-Σκύδρας (ΟΓΕ) με δική μας πρωτοβουλία επιλέξαμε να τιμήσουμε την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την ημέρα σύμβολο αγώνα και διεκδίκησης για τις γυναίκες όλου του κόσμου, με την παράσταση «Η Φαύστα μετά τον Μποστ», που ανέβηκε το απόγευμα της 9 Μάρτη 2024 στο πνευματικό κέντρο Σκύδρας. Μια παράσταση ενθουσιώδους ζήλου και αγάπης του ερασιτέχνη, χωρίς όμως ερασιτεχνισμούς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΘΕΡΜΑ τη Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, την εμψυχώτριά της, κ. Λίζα Τσέκου, όπως και το Διευθυντή του Σχολείου κ. Βαπτιστή Παντή, που δέχτηκαν να έρθουν στην Σκύδρα και να παίξουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για την γνωρίμια της Ομάδας με τους κατοίκους της Σκύδρας. Επιπλέον να ευχαριστήσουμε και όλη την τεχνική ομάδα (ήχος, φώτα) για την προσφορά τους όπως και όλες τις Γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Έδεσσας Σκύδρας που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της παράστασης.

Στο έδαφος της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης, μπορεί η γυναίκα να βρει το θάρρος, την τόλμη, την αντοχή να διεκδικήσει τη ζωή που της αξίζει, να παλέψει για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, πόλεμο.

Δ.Σ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ