close search results icon

Όνομα-φωτιά «κλειδώνει» στο Survivor! Αυτός είναι ο νέος Διάσημος που μπαίνει για πρώτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης (Pic)

Στο φετινό Survivor δε θα υπάρχουν παλιοί παίκτες.

Ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία του νέου Survivor που θα προβληθεί στις αρχές του 2024 στον ΣΚΑΪ, με την παραγωγή της Acun Medya να ετοιμάζεται για έναν ακόμα κύκλο Διάσημων και Μαχητών που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του reader.gr στο φετινό Survivor δε θα υπάρχουν παλιοί παίκτες, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, οπότε μάλλον ναυαγεί το σχέδιο για τους Super Stars, ειδικά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, που σήμανε και το οριστικό του όχι για να συμμετέχει στο ριάλιτι με οποιοδήποτε ρόλο.

Η παραγωγή ψάχνει και φέτος καλούς αθλητές για το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και έντονους χαρακτήρες για να μη χαθεί το κομμάτι του ριάλιτι, το οποίο φέρνει τις μεγάλες τηλεθεάσεις.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι ο Δημήτρης Βλάχος. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής υπήρξε στο παρελθόν και αθλητής του στίβου άρα συμπυκνώνει όλα όσα ψάχνει ο Acun Ilicali. Εξάλλου είχε συμφωνήσει για να συμμετέχει στο I’ m a celebrity get me out of here, όμως υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή.

Ο Δημήτρης Βλάχος θα έμπαινε και παλιότερα, το 2018, στο δεύτερο Survivor μετά τη σεζόν του Ντάνου, όμως η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει, με τον ίδιο να εξηγεί τότε τους λόγους μέσα από μία ανάρτισή του:

«Μου είχαν προτείνει ένα ποσό, εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο και, ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά µου, το συμβόλαιο που ήρθε στο… παρά ένα στα χέρια µου δεν ήταν αυτό που ήθελα. ∆εν έχει νόηµα να µείνουµε σε λεπτομέρειες που δεν αφορούν τον κόσµο. Ήθελα κάποια χρήµατα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που µου προτάθηκε, δε µου τα έδωσαν κι έτσι δεν πήγα στον Άγιο ∆οµίνικο. Aπό την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συµβόλαιό µου ένας όρος πως, αν πάθω οποιοδήποτε ατύχηµα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρυσι που ντεραπάρισε το αυτοκίνητο που µετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. Ούτε αυτό έγινε δεκτό».

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ