Ωραίες παρουσίες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας!
Δύο νέες υποψήφιες που εκλέχθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι θα δώσουν φρεσκάδα και άρωμα ανανέωσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας. Ο λόγος για την Σταυρούλα Λαζάρου και την Πολυξενη Νάνου.
Η Σταυρούλα Λαζάρου εξελέγει με τον συνδυασμό "Η Αλμωπία ψηλά" του Νίκου Παρούτογλου και είναι Διευθύνων Σύμβουλος γνωστού Ξενοδοχείου στην Αριδαία και στην Όρμα.
Από την αλλη πλευρά και η Πολυξένη Νάνου εκλέγεται για πρώτη φορά με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση, "Εδώ ζούμε". Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τους Προμάχους είναι ιδιωτική υπάλληλος ενώ ασχολείται και με την παράδοση, όντας χοροδιδάσκαλος.
Αναμένεται να δούμε αν ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας και λόγω Κλεισθένη εμπιστευτεί κάποια θέση αντιδημάρχου στις νεαρές κοπέλες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Θεατρική παράσταση στη Σκύδρα από το Λ.Σ. Ποντίων Αψάλου «Οι Βρόντιδες»
07 Ιανουαρίου 2026 -
Εορτάζει ο Παπαγιάννης του Ριζού την ονομαστική του εορτή
07 Ιανουαρίου 2026 -
Γιαννιτσά: Σπάνε, διαλύουν, ρημάζουν...
07 Ιανουαρίου 2026