close search results icon

Ορειβατικός Όμιλος Γιαννιτσών: Έκοψε πίτα ενώνοντας τους...επικεφαλείς των παρατάξεων!

Συνδύασαν παράδοση και άφησαν πίσω τους ένα μοναδικό..."ντοκουμέντο". 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Την βασιλόπιτα του έκοψε πριν λίγες μέρες ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος Γιαννιτσών, στα γραφεία του, στον πολύ όμορφο χώρο που βρίσκεται στην περιοχή της Λαϊκής Αγοράς. 

326546056-909672100159719-6401623150957100629-n-udgq4.jpg

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία παρέστησαν οι επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και μη (ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Καστερίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι που επίσης τίμησαν την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας, οι δημοτικές σύμβουλοι Αναστασία Δαρδανελιώτη και Άννα Παγκοζίδου), σε μία φωτογραφία...ντοκουμέντο καθώς κατάφεραν και ένωσαν όλες τις παρατάξεις ενθυμιακά. 

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, όπως και ο μπουφές, καθώς πρόκειται για έναν Σύλλογο που είναι δραστήριος και αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν, με διάθεση, μεράκι και φυσικά...άπλετη αγάπη προς τη φύση και τις δραστηριότητες που αυτή προσφέρει στον άνθρωπο. 

Καλές πορείες από το pellanews.gr τόσο στον Πρόεδρο Γιώργο Ξανθόπουλο, όσο και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ομίλου γενικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ