close search results icon

Οργανωμένοι και με συνεχή δράση οι βιβλιόφιλοι Γιαννιτσών

Πολλά βιβλία περνούν από "τεστ" με σχολιασμό και συζήτηση από τους ακατάπαυστους αναγνώστες της πόλης. 

Οργανωμένοι και με συνεχή δράση οι βιβλιόφιλοι Γιαννιτσών

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Στα Γιαννιτσά βλέπουμε συχνά βιβλιοπαρουσιάσεις γενικώς, ενώ πλέον υπάρχει και οργανωμένη ομάδα βιβλιόφιλων ειδικώς!

Μια φορά το μήνα, μια ομάδα βιβλιόφιλων, συναντιούνται στο βιβλιοπωλείο "Παίδευσις" και συζητούν με αφορμή ενδιαφέροντα βιβλία. 

Όπως σημειώνουν στο pellanews.gr "sχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε και ομάδα στο fb, για να το κοινοποιήσουμε στο αναγνωστικό κοινό της πόλης".

Όπως περιγράφουν "η Λέσχη Ανάγνωσής συναντήθηκε για πρώτη φορά στις 12/11/22 και συζητήσαμε το βιβλίο της Λένας Διβάνη "Τι έμαθα περπατώντας στον κόσμο". Στις 21/11/22 συζητήσαμε το βιβλίο "Έξοδα νοσηλείας" μαζί και με τον συγγραφέα του, τον Παναγιώτη Χατζημωϋσιάδη. Το Δεκέμβριο η συζήτησή μας εμπνεύστηκε από το δυστοπικό βιβλίο "Θαυμαστός καινούριος κόσμος" του Χάξλεϋ".

"Αργότερα και με τη νέα χρονιά, στις 13/2/23 μιλήσαμε για "Το παλτό" του Γκόγκολ και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις 13/3/23 με το βιβλίο "Ο επιθεωρητής" του Γκόγκολ", πρόσθεσε μέλος της ομάδας. 

Η καλή "οργανωτής" είναι η...συνήθης ύποπτος (να κι άλλος καλός τίτλος για βιβλίο), που λειτουργεί πάντα με ποιότητα και διάθεση για να γίνονται όμορφα πράγματα, Κάκια Παυλίδου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ