close search results icon

Όρθιος ο Αλμωπός στο Πανθεσσαλικό

Όρθιος ο Αλμωπός στο Πανθεσσαλικό

Την Νίκη Βόλου αντιμετώπισε ο Αλμωπός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου σε μια αναμέτρηση όπου οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0. Η ομάδα της Αριδαίας μάλιστα είχε και την ευκαιρία του αγώνα με τον Στέργιο Παρασκευά στο πρώτο ημίχρονο ενώ και ο Ραφήλ Πέττας είχε καλές στιγμές για να δώσει τους τρεις βαθμός στην ομάδα του.

  Ο Αλμωπός στο πρώτο μέρος άντεξε στην πίεση της Νίκης ενώ η ομάδα της Πελλας είχε και την ευκαιρία του ημιχρόνου στο 36′ με το σουτ του Παρασκευά από καλή θέση να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα άστοχο σουτ (47′) από τον Πεττα και τον Αλμωπό να ψάχνει το γκολ απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ο Γιώργος Τυριακίδης φρέσκαρε την ομάδα μας περνώντας στην αναμέτρηση τους Ρίβας, Κυριακίδη και Πατρινό ενώ πριν το τέλος της αναμέτρησης ο σκυδραίος τεχνικός πέρασε και τον Παπαδόπουλο αυξάνοντας την πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Ο Αλμωπός στο 81′ απείλησε όταν το σουτ του Πέττα, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπάγιτς και μετά την εκτέλεσή του, σουτ του Θωμά Τσιμπούκα έφυγε πάνω από την εστία της Νίκης με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

  ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Π. Κυριακίδης (84′ Ροχάνο), Κριμιτζάς (46′ Παναγιωτίδης), Τσουκαλάς (72′ Γαβριηλίδης), Κρητικός (72′ Ολαϊσόλα), Μιράντα, Τζιώρας.
Στον πάγκο: Μισυρλής, Τοπαλίδης, Λογαράς, Μέτσε, Σιαφά.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης Μακρυδάκης, Τσιμπούκας, Ασλαμπάλογλου, Παρασκευάς (78′ Κ. Κυριακίδης), Κέρθι, Εππας, Πέλκας (70′ Ρίβας), Τσιπούρας (70′ Πατρινός), Πέττας (89′ Β. Παπαδόπουλος).
Στον πάγκο: Οικονομάκης, Πέτροβιτς, Καρυπίδης, Σουρνάκης, Τούλης.


φωτό- πληροφορίες: Magnisia news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ