close search results icon

Πάει "αδιάβαστο" και το Ταχυδρομείο στην Κρύα Βρύση

Στυγνός "Καλλικράτης" στα ΕΛΤΑ "θέρισε" και πάλι την κωμόπολη του Δήμου Πέλλας. 

Πριν από λίγες μέρες, ο συνάδελφος Δημήτρης Τσουφλίδης είχε σημειώσει σε προσωπικό του πόστ στα σόσιαλ μίντια: «Καλλικράτης εφαρμόζεται εδώ και λίγες ημέρες στα Ελληνικά Ταχυδρομεία με σαρωτικά κλεισίματα καταστημάτων σε όλη τη χώρα. Ήδη έχουν κλείσει τα πρώτα 25 καταστήματα. Ποιο είναι όμως το μέλλον του Ταχυδρομείου της Κρύας Βρύσης που λειτουργεί συνεχόμενα από το 1957; Γιατί δε ενισχύεται με προσωπικό; Εάν κρίνουμε από την εξέλιξη των άλλων υπηρεσιών που έφυγαν τη τελευταία δεκαετία από την Κρύα Βρύση (Υποθηκοφυλάκειο, υποβάθμιση Αστυνομικού Τμήματος, κλείσιμο Τραπεζών κα) μάλλον πρέπει να καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα». Η ανησυχία του εκφράστηκε στις 6 Ιουλίου. Το «μπαμ» ήρθε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, με την «κατρακύλα της Κρύας Βρύσης να μην έχει τέλος.

347594448-7041084942586013-5226976305641392807-n-CqSBO.jpg

Μετά από 66 χρόνια λειτουργίας κλείνει το Ταχυδρομικό Κατάστημα της Κρύας Βρύσης. Με την υπ´ αριθμόν 5.1.2/620/104 απόφασή του ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γρηγόρης Σκλήκας αποφασίζει την αναστολή της συναλλακτικής δραστηριότητας από 24/7/2023 αφήνοντας στο έλεος του Θεού κυρίως τους ηλικιωμένους.

Άγνωστη παραμένει η τύχη που θα έχει και το ΑΤΜ που εξυπηρετεί χιλιάδες άτομα.

Όπως αναφέρει ο συνάδελφος "από το κλείσιμο του Ταχυδρομείου της Κρύας Βρύσης αναμένεται να επηρεαστούν και οι λειτουργίες των Ταχυδρομικών Πρακτορείων των Δημοτικών Ενοτήτων της Κρύας Βρύσης και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Οι πολίτες για την εξυπηρέτησή τους μπορούν να επισκέπτονται τα Ταχυδρομεία: Γιαννιτσών, Αλεξάνδρειας και Σκύδρας".

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ταχυδρομείο της Κρύας Βρύσης λειτούργησε για πρώτη φορά το 1957.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τοπικούς φορείς.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ