close search results icon

Παιχνίδι must win για τον Αρη στη Λαμία

Οι Φθιώτες παρουσίασαν αισιόδοξη εικόνα στην πρεμιέρα με τον Βόλο (2-2) και το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους ποδοσφαιριστές του Τερζή.

Η ήττα από τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό, που προηγήθηκε, στο Conference League έχουν φέρει τον Αρη σε σημείο που πρέπει ν’ αντιδράσει άμεσα, με μία νίκη που εκτός από ηρεμία θα προσφέρει στην ομάδα το απαραίτητο ψυχολογικό boost και θα μετριάσει κάπως την εσωστρέφεια και το αρνητικό κλίμα εντός του οργανισμού.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο σημερινός αγώνας στη Λαμία δικαιολογημένα έχει για τον Αρη τον χαρακτήρα του 90άλεπτου… must win καθώς είναι ευκαιρία η ομάδα να βγει από την “κρίση” που δημιουργήθηκε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Οι Φθιώτες παρουσίασαν αισιόδοξη εικόνα στην πρεμιέρα με τον Βόλο (2-2) και το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι για τους ποδοσφαιριστές του Τερζή, οι οποίοι ωστόσο είναι ανώτεροι ποιοτικά κι αυτό υποχρεούνται να δείξουν στο γήπεδο.

Ο Αρης δεν θα έχει στο πλάνο του τον Λουίς Πάλμα καθώς η μεταγραφή του στη Σέλτικ είναι σε φάση επικύρωσης και μένει να φανεί ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας χωρίς τον πιο επιδραστικό παίκτη του ρόστερ στο επιθετικό κομμάτι, με δύο γκολ και δύο ασίστ σε πέντε φετινούς αγώνες.

Σε πρώτη φάση ο Τερζής δείχνει διατεθειμένος να δώσει μια ευκαιρία στον Μενέντες, ως αριστερό εξτρέμ (αυτή είναι η θέση του), αν και ο Αργεντίνος winger δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Πιθανότητες συμμετοχές βέβαια έχει και ο Ζαμόρα. Το πλάνο για τη Λαμία περιλαμβάνει αλλαγές και στις υπόλοιπες θέσεις. Στην άμυνα ο Μπράμπετς είναι πλέον διαθέσιμος, μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού, και θα χρησιμοποιηθεί δίπλα στον Φαμπιάνο, με τον Μοντόγια ή τον Οντουμπάτζο δεξιά και τον Φεράρι αριστερά.

Η συμμετοχή του Κουέστα θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Χουτεσιώτη να έχει τον πρώτο λόγο. Η απουσία του τραυματία Ζουλ αναπόφευκτα φέρνει αλλαγές στον άξονα και βάσει των δοκιμών στις προπονήσεις προσανατολίζεται σε σχήμα με τρία “8άρια”. Ο Τζούρασεκ θα έχει ρόλο αμυντικού χαφ και οι Νταρίντα, Ρούπ αντίστοιχο εσωτερικών μέσων, ενώ Κάρλσον και Μορόν θα διατηρηθούν στην επίθεση, δεξιά και στην κορυφή αντίστοιχα.

Έκπληξη στοιχειοθετεί η παρουσία του Αηδόνη στην αποστολή, αφού ο ομογενής Έλληνας δεν είχε συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με Αραράτ και Ντινάμο, απόφαση που προκάλεσε ερωτηματικά αφού ο Αρης πλην του Φαμπιάνο δεν είχε άλλο στόπερ, ενώ είχε μείνει εκτός αποστολής και από τον αγώνα στο Ηράκλειο.

metrosport.gr - Γιώργος Σντράντζαλης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ