close search results icon

Παλικάρι στα δύσκολα: Η αλήθεια για την επιθετική αρρώστια του Βασίλη Καρρά

Ο αντίπαλος είναι επιθετικός, δύσκολος και μοιάζει ανίκητος. Όμως ο Βασίλης Καρράς ήταν πάντα μαχητής.

Παλικάρι στα δύσκολα: Η αλήθεια για την επιθετική αρρώστια του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς είναι όπως όλοι γνωρίζουν παλικάρι. Ακόμα και τις μεγαλύτερες αναποδιές της ζωής τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο και αισιοδοξία, χωρίς να κλείνει τα μάτια μπροστά στην αλήθεια. Η επιθυμία του ακόμα και τούτες τις δύσκολες ώρες είναι να καταφέρει να κάνει μια μεγάλη τελευταία συναυλία για να κλείσει παρέα με τους φίλους και το κοινό του έναν μεγάλο κύκλο. Όλοι εύχονται να καταφέρει να κάνει την επιθυμία του πράξη, παρά το Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασής του καθώς οι γιατροί από την πρώτη στιγμή έκαναν αυτό που τους ζήτησε: Δεν του έκρυψαν τίποτα.

Ολα ξεκίνησαν τους τελευταίους μήνες του 2022, όταν ο Βασίλης Καρράς χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Επειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Από τότε ο Βασίλης Καρράς, άλλαξε. Έχασε πάνω από 45 κιλά για να μπορέσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο τραγουδιστής με δύναμη ψυχής που συγκλονίζει προετοιμάζει την επόμενη μέρα ακόμα κι αν έρθει το κακό σενάριο.

Ο αντίπαλος είναι επιθετικός, δύσκολος και μοιάζει ανίκητος. Όμως ο Βασίλης Καρράς ήταν πάντα μαχητής και δεν τα παρατάει γιατί ξέρει ότι έχει δίπλα του μια ολόκληρη χώρα που εύχεται να τα καταφέρει! Και θα τα καταφέρει…

πηγή: instanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ