close search results icon

Παλιός Μυλότοπος: Η...απόλυτη μεταμόρφωση που κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα!

Δεν έγιναν τίποτα με μαγικό ραβδάκι αλλά με ευήκοα ώτα.  


stighmiotipo-othonis-2024-11-17-204435-MDN0T.png
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Πώς γίνεται μία μεταμόρφωση; Με πολλούς τρόπους. Και πάντα μία μεταμόρφωση προς την πρόοδο είναι σαφώς η καλύτερη που θα μπορούσε να γίνει. 


Πάντα χρειάζεται ένας στόχος, ένα όραμα, ένα σχέδιο, ένα όνειρο στην τελική, όπως συνηθίζουν να λένε οι άνθρωποι που το έχουν. Έτσι και οι γυναίκες του Εθελοντικού Συλλόγου Παλαιού Μυλοτόπου. Είχαν όνειρο αλλά βρήκαν και υποστηρικτή. Γιατί σε τούτη τη χώρα, χωρίς υποστηρικτή, πως θα υλοποιηθεί ένα όνειρο. 

Το όνειρο τους λοιπόν ήταν να αποκτήσουν έδρα. Και να ομορφύνει, να διατηρείται κάθε σημείο του χωριού όμορφο, περιποιημένο, νοικοκυρεμένο. 
Και οι γυναίκες του Εθελοντικού Συλλόγου Γυναικών Παλαιού Μυλοτόπου "Όλες Μπορούμε", είχαν όνειρο, επέμειναν, έτρεξαν, συζήτησαν, βρήκαν ευήκοα ώτα και...βουρ στον στόχο!

01-UlG3E.jpg
02-RXEcq.jpg
03-acrWr.jpg
04.jpg

Κι αυτό έγινε, όπως βλέπετε! Τι έγινε ακριβώς; Δείτε τι λένε οι ίδιες:

"Όταν αυτό που ονειρεύεσαι γίνεται πραγματικότητα, τότε ξεκινάει η δράση!

Παρά τις δυσκολίες η έδρα μας ολοκληρώθηκε, έγινε το στολίδι του χωριού μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Στάθη Φουντουκίδη για την υλοποίηση.

Επίσης τον φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου μας Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας Κώστα Δεληγιαννίδη και μαζί με αυτόν τον Αντιδήμαρχο Κύρρου Σίμο Φωστηρόπουλο, όπως επίσης τους υποστηρικτές μας Δημοτικούς συμβούλους Φαρμάκη Στυλιανό, αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΠ και Κεχαγιαδάκη Κώστα, πρόεδρο ΔΕΥΑΠ.

Δεν θα σας απογοητεύσουμε!"

screenshot-20-2ClIg.png
Ας πάμε όμως και εντός κτηρίου, να δούμε την συνέχεια της πραγματικής αυτής μεταμόρφωσης:

05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg
09.jpg
11-zGvRs.jpg

Πόσο χαρούμενες και ικανοποιημένες; Πόσο σημαντικό για το χωριό; Εξαιρετικά πολύ και αυτό είναι το θετικό. 

screenshot-20-2ClIg.png

Για να καταλάβετε περισσότερο τι έχει γίνει, δείτε την κατάσταση που επικρατούσε πριν και την οποία κατέγραφαν οι κυρίες του "Εθελοντισμού" και της δράσης:

12-IYw0w.jpg
14.jpg
17.jpg
15.jpg
16.jpg
13.jpg

"Δεν θα σας απογοητεύσουμε" ανέφεραν οι κυρίες του Παλαιού Μυλοτόπου. Και το πιστεύουμε ακράδαντα, μιας και έχουν ήδη δώσει δείγματα, για το τι έχουν κάνει έως σήμερα. Και με ένα τέτοιο πλέον στολίδι...το πράγμα πρόκειται να εκτοξευτεί, είμαστε σίγουροι! 

screenshot-20-2ClIg.png




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ