close search results icon

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα).

Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στις 6 το απόγευμα:

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Κιν.σχέδια. Μεταγλωττισμένο. Διάρκεια: 95’. Δανείζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Σταύρος Σιούλης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Γιάννης Τσούτσιας, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Άγγελος Λιάγκος.

Η ζωή κυλάει ήρεμα στην Ιωλκό, το πανέμορφο και ακμάζον λιμάνι της αρχαίας Ελλάδας. Μέχρι που ο Ποσειδώνας οργίζεται και απειλεί να το εξαφανίσει. Ένα πανέξυπνο και περιπετειώδες νεαρό ποντίκι μαζί με τον γάτο που παίζει τον ρόλο του θετού του πατέρα σπεύδουν να βοηθήσουν τον γερασμένο πια Ιάσονα και τους Αργοναύτες στην αποστολή διάσωσης της πόλης. Η εκστρατεία αυτή θα τους οδηγήσει σε μέρη μακρινά, όπου ζουν μυθικά πλάσματα και μερικά από τα πιο επικίνδυνα τέρατα της μυθολογίας.

Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, στις 9 το βράδυ:

TAR

Δράμα. Διάρκεια: 158’. Σκηνοθεσία: LTD Field. Ηθοποιοί: Cate Blanchett, Noemie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer, Marc-Martin Straub, Adam Gopnik, Mark Strong, Sylvia Flote.

Από τον σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Τοντ Φιλντ, έρχεται το TAR, με την βραβευμένη με Όσκαρ, Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λύδια Ταρ, μιας πρωτοποριακής μαέστρου που διευθύνει μια μεγάλη γερμανική ορχήστρα. Η Ταρ βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, καθώς προετοιμάζει τόσο την παρουσίαση ενός βιβλίου όσο και την πολυαναμενόμενη ζωντανή εκτέλεση της Πέμπτης Συμφωνίας του Μάλερ. Η ζωή της θα αρχίσει να παίρνει μια απρόσμενα δραματική τροπή. Πρόκειται για μια σπουδή πάνω στη μεταβαλλόμενη φύση της εξουσίας, στον αντίκτυπό της στην κοινωνία και στην ανθεκτικότητα της απέναντι στον σύγχρονο κόσμο.

Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.

 Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos-kinimatografos-edessas-cine-edessa/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ