close search results icon

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα).

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου 2023, στις 6 το απόγευμα:

ΜΟΥΜΙΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

Κιν.σχέδια. Μεταγλωττισμένο. Διάρκεια: 89’. Δανείζουν τις φωνές τους οι: Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Παπαστάθης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιώτα Μηλίτση, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Τάσος Τζιβίσκος, Πέτρος Δαμουλής, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Μαριάνθη Σοντάκη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Αξιώτης, Ειρήνη Γκρέκα.

Στην Αίγυπτο, στα έγκατα της γης, υπάρχει μια πόλη γεμάτη μούμιες ηλικίας 3000 ετών. Με αυτοκρατορική εντολή, η πριγκίπισσα Νέφερ πρέπει να παντρευτεί τον Τουτ, αλλά κανείς τους δεν θέλει να το κάνει: η Νέφερ ποθεί την ελευθερία της και ο Τουτ είναι αλλεργικός στη δέσμευση. Όμως, οι επιθυμίες των Θεών είναι αναπόφευκτες και ο Τουτ θα πρέπει να παντρευτεί τη Νέφερ σε μόλις επτά ημέρες, φέρνοντας στο γάμο το αρχαίο δαχτυλίδι που του χάρισε ο Φαραώ.

Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου 2023, στις 9 το βράδυ:

CREED 3

Δραματική περιπέτεια. Διάρκεια: 116’. Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπι Τζόρνταν. Ηθοποιοί: Γούντ Χάρις, Τέσα Τόμσον, Τζόναθαν Μέϊτζορς, Μάικλ Μπι Τζόρνταν.

Ο Άντονις Κριντ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) έχει κατακτήσει την κορυφή της πυγμαχίας παγκοσμίως και η οικογενειακή του ζωή πηγαίνει περίφημα. Είναι η στιγμή που εμφανίζεται ο Ντέμιαν (Τζόναθαν Μέιτζορς), ένας παιδικός φίλος και κάποτε πολλά υποσχόμενος πυγμάχος, που ανυπομονεί να αποδείξει σε όλους ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στο ρινγκ. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς. Για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν, ο Άντονις πρέπει να ρισκάρει το μέλλον του και να παλέψει με τον Ντέμιαν, έναν αδίστακτο πυγμάχο που δεν έχει τίποτα να χάσει.

• Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.

 Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos-kinimatografos-edessas-cine-edessa/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ