close search results icon

Πάμπλο Γκαρσία: «Ολοκληρώνεται το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ - Ανοιχτοί σε κάθε ευκαιρία»

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και παρέμεινε στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου.

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, το ρόλο του προπονητή και τις φιλοδοξίες του.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ο Πάμπλο Γκαρσία ανανέωσε τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και παρέμεινε στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορούσε την τρέχουσα σεζόν και ως εκ τούτου το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τίθεται εκ νέου προς συζήτηση.

Σε δηλώσεις του στην Ουρουγουάη, ο «Κανάριο» έδωσε το στίγμα των σκέψεων του για το μέλλον, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ανοιχτός σε κάθε ευκαιρία δεδομένου πως ο ρόλος του προπονητή του ταιριάζει. Μάλιστα, σημείωσε πως υπάρχει η φιλοδοξία για το επόμενο βήμα, αναλαμβάνοντας το τιμόνι μίας πρώτης ομάδας.

«Είμαι στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιό μας ολοκληρώνεται και θα δούμε τι είναι καλύτερο να γίνει. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ευκαιρία. Έχουμε τη φιλοδοξία να βρεθούμε στο τιμόνι μίας πρώτης ομάδας. Αισθάνομαι άνετα στο ρόλο του προπονητή».

screenshot-8-5vvr5.png

πηγή: sdna.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ